Toyota Camry 2.5 Hybrid Premium | 41.670 km | 2021 | Hybride Benzine
€ 42.949 € 41.500
Afbeelding van de auto

Toyota Camry

2.5 Hybrid Premium | 41.670 km | 2021 | Hybride Benzine Oostendorp Toyota Suzuki Nijmegen
4.5/5 348 reviews
Op voorraad
  • 3 jaar garantie PLUS Selectie
    Inbegrepen
  • 14 dagen, niet goed geld terugInbegrepen
  • Volledig onderhoudenInbegrepen
€42.949
41.500 Prijs rijklaar
auto afbeelding
Vanaf
829 / mnd
maandtermijn o.b.v. 60 maanden en 7,35% rente.
Stel je vraag direct via WhatsApp

Bouwjaar

2021

Kilometerstand

41.670 km

Brandstof

Hybride Benzine

Transmissie

Automaat

Vermogen

160 kW (218 pk)

Carrosserie

Sedan

Standaard inbegrepen

  • 3 jaar garantie PLUS Selectie
  • 14 dagen, niet goed geld terug
  • Volledig onderhouden
  • Geen verborgen kosten

Onze specialisten

Maurice Peters

Maurice Peters

Verkoopadviseur

Sven van der Reijden

Sven van der Reijden

Verkoopadviseur

024-3590508
Stijn van Hoorn

Stijn van Hoorn

Junior verkoopadviseur

Jeroen van Mensfoort

Jeroen van Mensfoort

Verkoopmanager

024-3590504
Luc van Oss

Luc van Oss

Verkoopmanager

0610141018

Opties

Bekijk alle opties
  • Achterbank verwarmd
  • Airco (automatisch)
  • Lederen bekleding
  • Lichtmetalen velgen 18"
  • Navigatiesysteem full map
  • Voorstoelen verwarmd

Specificaties

Bekijk alle specificaties
Vermogen 160 kW (218 pk)
Brandstof Hybride Benzine
Transmissie Automaat
Kilometerstand 41.670 km
Gemiddeld verbruik 1 liter op 17,9 kilometer
Aantal deuren 4-deurs

Beschrijving

Dit betreft een rijdende demo, die daardoor niet altijd aanwezig is en een oplopende kilometerstand heeft. Neem vooraf even contact op voor beschikbaarheid en de actuele kilometerstand.

Voor meer informatie over deze occasion kunt u contact opnemen met Calvin Drexler, 06-82091650 of Jeroen van Mensfoort, 06-51084181 dagelijks tot 22.00u bereikbaar. Mailen kan natuurlijk ook: calvin.drexler@oostendorp-autogroep.nl of jeroen.vanmensfoort@oostendorp-autogroep.nl. Inruil van uw huidige auto is altijd mogelijk. Oostendorp Toyota Nijmegen is gelegen aan de Hulzenseweg 22 te Nijmegen.

Onze locatie op industrieterrein De Winkelsteeg ligt zeer centraal ten opzichte van Nijmegen "oud", Nijmegen zuid, Wijchen en Beuningen. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur, donderdag avond tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.30 uur. Bij Oostendorp Autogroep gaan we voor uw zorgeloze rijplezier. Kies voor een occasion van onze Oostendorp PLUS selectie met standaard 36 maanden / 45.000 kilometer garantie op basis van de BOVAG garantie voorwaarden. U herkent deze auto's aan het label rechtsonder op de eerste foto. Kijk op onze website voor onze gehele aanbod en uitgebreide fotoreportages. ​Oostendorp Autogroep is officiële dealer van Toyota, Mazda, Hyundai, Suzuki, Mitsubishi en alle merken occasions. Bij een van onze 22 vestigingen in de regio Oost-Brabant, Noord-Limburg en Zuid-Gelderland slaagt u vast en zeker voor een nieuwe of gebruikte auto. We gaan ervoor! Vernoemde voertuigspecificaties zijn onder voorbehoud. Vraag onze verkoopadviseurs naar de voorwaarden.

Met hun doordachte ontwerpen en hoge kwaliteit onderscheiden de Japanse auto's zich al tientallen jaren. Ook dit is weer zo′n bijzonder goede Japanse auto. Zuinig, slim en milieuverantwoord! Deze hybride auto combineert een verbrandingsmotor en een elektromotor: voordelig rijden en gunstig in onderhoud. Met zijn lederen bekleding is deze Toyota comfortabel en stijlvol. Doe maar luxe! Neem plaats in de verwarmbare voorstoelen en voel de weldaad in koude dagen. Verder is de Toyota uitgerust met: 19 inch lichtmetalen velgen, elektrische zonnerollo voor de achterruit, extra getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en elektrisch verstelbare achterbank.

Voor wie hoge eisen stelt aan geluid en akoestiek, is deze auto voorzien van een high performance audiosysteem. Voorzien van een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons om onderweg de accu van de smartphone bij te laden. Uiteraard is dit systeem ook voorzien van: connected drive services, full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur en achteruitrijcamera. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Niets ontgaat deze slimme auto. Bij de eerste druppels zorgt het regensensor dat de ruitenwissers aan gaan en als het donker wordt, reageert de automatisch inschakelbare verlichting direct door de lichten aan te doen. Onderweg veilig afstand houden wordt verzorgd door de adaptive cruise control en voor probleemloos inparkeren zijn er de parkeersensoren achter. Eenkennig is deze auto wel. Instappen en starten kan alleen als u de keyless start-token op zak heeft. Deze auto is voorzien van lederen versnellingspook, lederen stuur en automatisch dimmende binnenspiegel.

Aan boord van deze Toyota houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Botsingen met een voorligger gebeuren relatief vaak. De forward collision warning slaat tijdig alarm als dat risico ontstaat, zodat u kunt ingrijpen. Als veilige optie heeft deze Toyota Camry lane assist, die u binnen de lijnen van uw rijstrook houdt wanneer u even niet oplet. Ook helpen het autonoom remsysteem en dodehoekdetectie, uw rit tot een veilige rit te maken.

Als u nieuwsgierig bent naar deze Toyota Camry, neem dan snel contact met ons op.

Lees meer

Deze occasion staat bij

4.5/5
348 reviews
RDW erkend logo
BOVAG logo
Nationale Auto Pas logo
Toyota Suzuki Nijmegen
Afspraak plannen

Waarom Oostendorp Autogroep?

Vertrouwen en veiligheid

Onze occasions en nieuwe auto's worden zonder enige twijfel grondig getest.

Garantie

Wij staan persoonlijk voor je klaar met altijd een oplossing voor jouw mobiliteit.

14 dagen risicoloos rijden

Voldoet je auto niet aan je verwachting? Lever hem in en krijg je geld terug.

Oostendorp Autopolis

Geen zorgen over service, keuringen, vervangend vervoer en meer.
Proefrit aanvragen
Je wilt een proefrit aanvragen voor:

Jouw gegevens

Hartelijk dank voor jouw proefritaanvraag! Een proefrit geeft je de beste indruk van deze auto.

Ons team checkt jouw voorkeurstijd op beschikbaarheid en zal daarna contact met je opnemen om deze te bevestigen of om een ander moment te plannen.

Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, schroom dan niet contact met ons op te nemen.
project.general_error_message

Neem contact op
Je wilt contact opnemen over:

Jouw gegevens

Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, schroom dan niet contact met ons op te nemen.