Mitsubishi Space Star 1.2 Intense | 11.400 km | 2022 | Benzine
€ 15.450
Afbeelding van de auto

Mitsubishi Space Star

1.2 Intense | 11.400 km | 2022 | Benzine Oostendorp Mazda Hyundai Den Bosch
4.3/5 533 reviews
Op voorraad
  • 3 jaar garantie PLUS Selectie
    Inbegrepen
  • 14 dagen, niet goed geld terugInbegrepen
  • Volledig onderhoudenInbegrepen
15.450 Prijs rijklaar
auto afbeelding
Vanaf
308 / mnd
maandtermijn o.b.v. 60 maanden en 7,35% rente.
Stel je vraag direct via WhatsApp

Bouwjaar

2022

Kilometerstand

11.400 km

Brandstof

Benzine

Transmissie

Handgeschakeld

Vermogen

52 kW (71 pk)

Carrosserie

Hatchback

Standaard inbegrepen

  • 3 jaar garantie PLUS Selectie
  • 14 dagen, niet goed geld terug
  • Volledig onderhouden
  • Geen verborgen kosten

Onze specialisten

Opties

Bekijk alle opties
  • Airco (automatisch)
  • Anti Blokkeer Systeem
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • Cruise control
  • DAB ontvanger

Specificaties

Bekijk alle specificaties
Vermogen 52 kW (71 pk)
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Kilometerstand 11.400 km
Gemiddeld verbruik 1 liter op 21,7 kilometer
Aantal deuren 5-deurs

Beschrijving

Dankzij hoogwaardige techniek en verschillende veiligheidssystemen, biedt deze Mitsubishi Space Star u optimale veiligheid en comfort tijdens iedere rit. Zijn compacte motor geeft deze Mitsubishi uitstekende prestaties, maar zorgt voor een bescheiden brandstofverbruik. Voorin is het ′s winters genieten met de verwarmbare voorstoelen voor zowel bestuurder als bijrijder.

Bij de rijke uitrusting horen ook 14 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, LED-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Onderweg wil je zo min mogelijk onnodige of afleidende handelingen verrichten. Vandaar ook de audiobediening op het stuur. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Inparkeren? Met de achteruitrijcamera heeft u er geen omkijken meer naar! Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Mitsubishi met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. De achteropkomend verkeer waarschuwing is een mooie veiligheidsoptie, die middels sensoren in de gaten houdt wat er onderweg achter u gebeurt. Nooit meer last van een slapende rechtervoet dankzij de uitgekiende cruise control! De uitrusting van deze auto is met lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bagage afdekhoes behoorlijk compleet.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Mitsubishi Space Star samen. Een noodsituatie? Dan is remmen cruciaal. Daarom heeft deze Mitsubishi Space Star Brake Assist als remondersteuning.

Als u meer wilt weten over deze auto, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?

Uw nieuwe auto staat klaar voor vertrek. Stap gerust in, deze Mitsubishi Space Star heeft 2500 kilometer gelopen. De motor is zuinig maar pittig, en maakt een vlotte rijstijl mogelijk. Behaaglijk onderweg zijn? Als bestuurder geniet u van de verwarmbare voorstoelen. Net als uw bijrijder! Ook 14 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, LED-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.

Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. De radio bedienen zonder uw handen van het stuur te halen: het kan in deze auto dankzij de audiobediening op het stuurwiel. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Kinderfietsje niet gezien bij het inparkeren? Dat gebeurt u nooit meer. Daar zorgt de achteruitrijcamera wel voor! Het luxeniveau in deze Mitsubishi is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft een signaal als degene achter u te dicht op u zit. Ook handig en veilig bij het wisselen van rijbaan. De voordelen van de aanwezige cruise control hoeven we niet uit te leggen. Een mooie, constante snelheid - niet te snel, niet te langzaam. Precies goed. De uitrusting van deze Mitsubishi is met lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bagage afdekhoes behoorlijk compleet.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. Minder remweg, meer veiligheid: de Brake Assist haalt het beste uit het remsysteem als het erop aankomt.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u deze Mitsubishi wilt aanschaffen. Wacht daar dan niet mee en reserveer hem nu direct. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de aflevering te bespreken.

Wilt u meer weten over deze auto? Neem direct contact met ons op of kom langs voor een kop koffie in onze showroom aan de Afrikalaan 16 in Den Bosch. Bij Oostendorp Autogroep gaan we voor uw zorgeloze rijplezier. Kies voor een occasion van onze Oostendorp PLUS selectie met standaard 36 maanden / 45.000 kilometer garantie op basis van de BOVAG garantie voorwaarden. U herkent deze auto's aan het label rechtsonder op de eerste foto. Kijk op onze website voor ons gehele aanbod en uitgebreide fotoreportages. Oostendorp Autogroep is officiële dealer van Toyota, Mazda, Hyundai, Suzuki, Mitsubishi en alle merken occasions. Bij een van onze 22 vestigingen in de regio Oost-Brabant, Noord-Limburg en Zuid-Gelderland slaagt u vast en zeker voor een nieuwe of gebruikte auto. We gaan ervoor! Vernoemde voertuigspecificaties zijn onder voorbehoud. Vraag onze verkoopadviseurs naar de voorwaarden. 

Lees meer

Deze occasion staat bij

4.3/5
533 reviews
RDW erkend logo
BOVAG logo
Nationale Auto Pas logo
Mazda Den Bosch

    Mazda Den Bosch

  • Afrikalaan 16
  • 5232 BD 's-Hertogenbosch
Afspraak plannen

Waarom Oostendorp Autogroep?

Vertrouwen en veiligheid

Onze occasions en nieuwe auto's worden zonder enige twijfel grondig getest.

Garantie

Wij staan persoonlijk voor je klaar met altijd een oplossing voor jouw mobiliteit.

14 dagen risicoloos rijden

Voldoet je auto niet aan je verwachting? Lever hem in en krijg je geld terug.

Oostendorp Autopolis

Geen zorgen over service, keuringen, vervangend vervoer en meer.
Proefrit aanvragen
Je wilt een proefrit aanvragen voor:

Jouw gegevens

Hartelijk dank voor jouw proefritaanvraag! Een proefrit geeft je de beste indruk van deze auto.

Ons team checkt jouw voorkeurstijd op beschikbaarheid en zal daarna contact met je opnemen om deze te bevestigen of om een ander moment te plannen.

Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, schroom dan niet contact met ons op te nemen.
project.general_error_message

Neem contact op
Je wilt contact opnemen over:

Jouw gegevens

Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, schroom dan niet contact met ons op te nemen.