Toyota RAV4 2.5 Plug-in Hybrid AWD Style | 18.540 km | 2021 | Hybride Benzine
€ 52.900 € 51.900
Afbeelding van de auto

Toyota RAV4

2.5 Plug-in Hybrid AWD Style | 18.540 km | 2021 | Hybride Benzine Oostendorp Toyota Venray
4.5/5 252 reviews
Op voorraad
  • 3 jaar garantie PLUS Selectie
    Inbegrepen
  • 14 dagen, niet goed geld terugInbegrepen
  • Volledig onderhoudenInbegrepen
€52.900
51.900 Prijs rijklaar
auto afbeelding
Vanaf
1.036 / mnd
maandtermijn o.b.v. 60 maanden en 7,35% rente.
Stel je vraag direct via WhatsApp

Bouwjaar

2021

Kilometerstand

18.540 km

Brandstof

Hybride Benzine

Transmissie

Automaat

Vermogen

225 kW (306 pk)

Carrosserie

SUV

Standaard inbegrepen

  • 3 jaar garantie PLUS Selectie
  • 14 dagen, niet goed geld terug
  • Volledig onderhouden
  • Geen verborgen kosten

Onze specialisten

Willem van Kampen

Willem van Kampen

Verkoopmanager

0478-745651

Job Kuijpers

Verkoopadviseur

06-57822518
Pim Elbers

Pim Elbers

Verkoopmanager

0620614820

Kenn Cuypers

Verkoopadviseur

06-82805115

Opties

Bekijk alle opties
  • Accu 18,1kW / 75km
  • Achterbank verwarmd
  • Achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Ash Grey metallic
  • Bots waarschuwing systeem

Specificaties

Bekijk alle specificaties
Vermogen 225 kW (306 pk)
Brandstof Hybride Benzine
Transmissie Automaat
Kilometerstand 18.540 km
Gemiddeld verbruik 1 liter op 100 kilometer
Aantal deuren 5-deurs

Beschrijving

Geen andere techniek heeft in deze eeuw de automobiel zo veranderd als de hybridetechniek. Elektrisch rijden of liever benzine? Kiezen hoeft niet, want de hybride motor maakt het allebei mogelijk. De verwarmbare voorstoelen zijn een heerlijke extra optie, waarmee u uzelf en uw bijrijder een groot plezier doet. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. De behaaglijkheid van de verwarmde achterbank zal ook uw passagiers bevallen.

Natuurlijk behoren 18 inch lichtmetalen velgen, trailer assistent, aluminium dakrailing, extra getint glas, LED-achterlichten, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Met spraakbediening of de knoppen op het stuur regelt u het audiosysteem en het full map navigatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. De audio-installatie biedt daarbij glasheldere ontvangst dankzij DAB-ontvangst. Kabelkluwens en stekkerslingers van smartphones zijn hier niet aan de orde. De draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons maakt opladen strak, simpel en snel. Electronic climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Veilig en comfortabel rijden? Deze auto maakt het u makkelijk want meedenken en meerijden is inbegrepen. De regensensor reageert meteen bij neerslag en de automatisch inschakelbare verlichting weet wanneer het donker wordt. De afstand tot uw voorligger wordt in de gaten gehouden door de adaptive cruise control en de parkeersensoren achter assisteren bij parkeren. Bij het wisselen van rijbaan kan een dode hoek ontstaan waardoor achterliggers te dichtbij kunnen komen. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft in dat geval automatisch een signaal. Lekker makkelijk: de keyless start. Geen gedoe met een contactsleutel. Uw auto herkent u aan de elektronische sleutel die u meedraagt. Even op de startknop drukken en rijden maar! Deze Toyota is voorzien van verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Toyota RAV4 samen. Bij de veiligheidssystemen van deze Toyota hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. De sensor van het forward collision warning-systeem registreert permanent de afstand tot voorliggers en grijpt in als een botsing dreigt. Bij concentratieverlies en toenemende vermoeidheid van de bestuurder, geeft de auto een sterk signaal om u weer bij de les te houden. Hierdoor kunnen veel ongelukken voorkomen worden. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. Verder is deze auto uitgerust met autonoom remsysteem en dodehoekdetectie.

Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?

Neem voor meer informatie over deze occasion contact op met Pim Elbers via telefoonnummer 06-20614820 (bellen of Whatsapp) of e-mail pim@toyota-venray.nl, dagelijks tot 22.00 uur bereikbaar. Inruil van uw huidige auto is altijd mogelijk. Bij Oostendorp Autogroep gaan we voor uw zorgeloze rijplezier. Kies voor een occasion van onze Oostendorp PLUS selectie met standaard 36 maanden / 45.000 kilometer garantie op basis van de BOVAG garantie voorwaarden. U herkent deze auto's aan het label rechtsonder op de eerste foto. Kijk op onze website voor onze gehele aanbod en uitgebreide fotoreportages. Oostendorp Autogroep is officiële dealer van Toyota, Mazda, Hyundai, Suzuki, Mitsubishi en alle merken occasions. Bij een van onze 22 vestigingen in de regio Oost-Brabant, Noord-Limburg en Zuid-Gelderland slaagt u vast en zeker voor een nieuwe of gebruikte auto. We gaan ervoor! Vernoemde voertuigspecificaties zijn onder voorbehoud. Vraag onze verkoopadviseurs naar de voorwaarden. 

Lees meer

Deze occasion staat bij

4.5/5
252 reviews
RDW erkend logo
BOVAG logo
Nationale Auto Pas logo
Toyota Venray
Afspraak plannen

Waarom Oostendorp Autogroep?

Vertrouwen en veiligheid

Onze occasions en nieuwe auto's worden zonder enige twijfel grondig getest.

Garantie

Wij staan persoonlijk voor je klaar met altijd een oplossing voor jouw mobiliteit.

14 dagen risicoloos rijden

Voldoet je auto niet aan je verwachting? Lever hem in en krijg je geld terug.

Oostendorp Autopolis

Geen zorgen over service, keuringen, vervangend vervoer en meer.
Proefrit aanvragen
Je wilt een proefrit aanvragen voor:

Jouw gegevens

Hartelijk dank voor jouw proefritaanvraag! Een proefrit geeft je de beste indruk van deze auto.

Ons team checkt jouw voorkeurstijd op beschikbaarheid en zal daarna contact met je opnemen om deze te bevestigen of om een ander moment te plannen.

Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, schroom dan niet contact met ons op te nemen.
project.general_error_message

Neem contact op
Je wilt contact opnemen over:

Jouw gegevens

Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, schroom dan niet contact met ons op te nemen.