Overige foto's
Hyundai Bayon 1.0 T-GDI Premium Automaat | 5 km | 2022 | Hybride Benzine
€ 32.590 € 32.090
Afbeelding van de auto

Hyundai Bayon

1.0 T-GDI Premium Automaat | 5 km | 2022 | Hybride Benzine Oostendorp Mazda en Hyundai Nijmegen
4.2/5 359 reviews
Op voorraad
  • Inclusief 5 jaar fabrieksgarantie Inbegrepen
  • Altijd geheel rijklaarInbegrepen
  • Geen verborgen kostenInbegrepen
€32.590
32.090 Prijs rijklaar
auto afbeelding
Vanaf
641 / mnd
maandtermijn o.b.v. 60 maanden en 7,35% rente.
Stel je vraag direct via WhatsApp

Bouwjaar

2022

Kilometerstand

5 km

Brandstof

Hybride Benzine

Transmissie

Automaat

Vermogen

74 kW (100 pk)

Carrosserie

SUV

Standaard inbegrepen

  • Incl. 12 maanden garantie
  • Altijd geheel rijklaar
  • Geen verborgen kosten
  • Volledig onderhouden

Onze specialisten

Gérard Leenders

Gérard Leenders

Verkoopadviseur

024-3031814
Marijn Lenting

Marijn Lenting

Verkoopmanager

Jeroen Jansen

Jeroen Jansen

Verkoopadviseur

024-3031818
Timo Klik

Timo Klik

Verkoopadviseur

024-3031816

Opties

Bekijk alle opties
  • Achterbank in delen neerklapbaar
  • Achteruitrijcamera
  • Alarm klasse 1(startblokkering)
  • Anti Blokkeer Systeem
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Armsteun voor

Specificaties

Bekijk alle specificaties
Vermogen 74 kW (100 pk)
Brandstof Hybride Benzine
Transmissie Automaat
Kilometerstand 5 km
Gemiddeld verbruik 1 liter op 19,2 kilometer
Aantal deuren 5-deurs

Beschrijving

Onstopbaar in opkomst: Hyundai. Vanuit de baanbrekende filosofie: New Thinking. New Possibilities. Het is een nieuwe auto, hij is nu uit voorraad leverbaar. Elektrisch rijden: zuinig, goedkoop en schoon. Maar soms net wat beperkt als het gaat om afstand. Daarom heeft deze hybride Hyundai Bayon zowel een verbrandingsmotor als een elektromotor. Als dat geen perfecte combi is! Koude start? Niet met de verwarmbare voorstoelen! Comfortabel houvast krijgt u van het verwarmd stuurwiel.

Verder is de Hyundai uitgerust met: 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, 2-laags metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Als belangrijke extra geldt zonder twijfel het high performance audiosysteem met topkwaliteit geluidsweergave. Smartphones die zonder snoer kunnen opladen halen simpel een volle accu via de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Uiteraard is dit systeem ook voorzien van: connected drive services, full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, dashboard met spraakbediening en achteruitrijcamera. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van electronic climate control is voorzien. Het luxeniveau in deze Hyundai is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. U wilt van richting veranderen, een tegenligger lijkt daarbij in uw voorgenomen baan te komen? Dan reageert de kruisend verkeer detectie direct om een aanrijding te vermijden. Heeft u de elektronische token op zak, dan herkent deze auto z′n baasje en de keyless start zorgt dat een druk op de startknop voldoende is. Geen sleutel meer nodig!

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico′s in. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Het forward collision warning-systeem berekent via een sensor de afstand tot het verkeer vóór u en komt in actie als er gevaar bestaat van een botsing. Rijdt een ander voertuig in uw dode hoek dan waarschuwt het systeem met een signaal. Vermoeidheidsherkenning is een systeem dat met verschillende sensoren tekenen van vermoeidheid bij de chauffeur waarneemt. Deze krijgt tijdig een waarschuwing, wat ongelukken kan voorkomen. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen.

We kunnen ons voorstellen dat u deze auto wilt bekijken. We laten de auto graag aan u zien, dan vertellen we u meteen welke financieringsvormen we u eventueel kunnen bieden.

Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan direct contact met ons op of kom langs voor een kop koffie in onze showroom aan de Microweg 51 in Nijmegen. Bij Oostendorp Autogroep gaan we voor uw zorgeloze rijplezier. Kies voor een occasion van onze Oostendorp PLUS selectie met standaard 36 maanden / 45.000 kilometer garantie op basis van de BOVAG garantie voorwaarden. U herkent deze auto's aan het label rechtsonder op de eerste foto. Kijk op onze website voor onze gehele aanbod en uitgebreide fotoreportages. Oostendorp Autogroep is officiële dealer van Toyota, Mazda, Hyundai, Suzuki, Mitsubishi en alle merken occasions. Bij een van onze 22 vestigingen in de regio Oost-Brabant, Noord-Limburg en Zuid-Gelderland slaagt u vast en zeker voor een nieuwe of gebruikte auto. We gaan ervoor! Vernoemde voertuigspecificaties zijn onder voorbehoud. Vraag onze verkoopadviseurs naar de voorwaarden. 

Lees meer

Deze occasion staat bij

4.2/5
359 reviews
RDW erkend logo
BOVAG logo
Nationale Auto Pas logo
Mazda Nijmegen

    Mazda Nijmegen

  • Microweg 51
  • 6545 CL Nijmegen
Afspraak plannen

Waarom Oostendorp Autogroep?

Vertrouwen en veiligheid

Onze occasions en nieuwe auto's worden zonder enige twijfel grondig getest.

Garantie

Wij staan persoonlijk voor je klaar met altijd een oplossing voor jouw mobiliteit.

14 dagen risicoloos rijden

Voldoet je auto niet aan je verwachting? Lever hem in en krijg je geld terug.

Oostendorp Autopolis

Geen zorgen over service, keuringen, vervangend vervoer en meer.
Proefrit aanvragen
Je wilt een proefrit aanvragen voor:

Jouw gegevens

Hartelijk dank voor jouw proefritaanvraag! Een proefrit geeft je de beste indruk van deze auto.

Ons team checkt jouw voorkeurstijd op beschikbaarheid en zal daarna contact met je opnemen om deze te bevestigen of om een ander moment te plannen.

Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, schroom dan niet contact met ons op te nemen.
project.general_error_message

Neem contact op
Je wilt contact opnemen over:

Jouw gegevens

Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, schroom dan niet contact met ons op te nemen.