Hyundai Tucson 1.6 T-GDI PHEV Premium Sky | 16 km | 2023 | Hybride Benzine
€ 52.309 € 47.704
Afbeelding van de auto

Hyundai Tucson

1.6 T-GDI PHEV Premium Sky | 16 km | 2023 | Hybride Benzine Oostendorp Mazda Hyundai Helmond
4.2/5 464 reviews
Op voorraad
  • Inclusief 5 jaar fabrieksgarantie Inbegrepen
  • Altijd geheel rijklaarInbegrepen
  • Geen verborgen kostenInbegrepen
€52.309
47.704 Prijs rijklaar
auto afbeelding
Vanaf
952 / mnd
maandtermijn o.b.v. 60 maanden en 7,35% rente.
Stel je vraag direct via WhatsApp

Bouwjaar

2023

Kilometerstand

16 km

Brandstof

Hybride Benzine

Transmissie

Automaat

Vermogen

195 kW (265 pk)

Carrosserie

SUV

Standaard inbegrepen

  • Incl. 12 maanden garantie
  • Altijd geheel rijklaar
  • Geen verborgen kosten
  • Volledig onderhouden

Onze specialisten

Mark van Creij

Mark van Creij

Verkoopadviseur

06-82306093

Opties

Bekijk alle opties
  • Achterbank verwarmd
  • Airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Elektrisch glazen panorama-dak
  • Lichtmetalen velgen 19"
  • Navigatiesysteem full map

Specificaties

Bekijk alle specificaties
Vermogen 195 kW (265 pk)
Brandstof Hybride Benzine
Transmissie Automaat
Kilometerstand 16 km
Gemiddeld verbruik 1 liter op 71,4 kilometer
Aantal deuren 5-deurs

Beschrijving

Qua niveau kan Hyundai de strijd met topmerken uitstekend aan. Maar dan die lage prijs! Zouden ze dat bedoelen met ‘New Thinking. New Possibilities′? Dit is een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Deze hybride Hyundai Tucson gaat slim om met energie. Door rijden en remmen wordt de accu van de elektromotor opgeladen, die de brandstofmotor en handje helpt of zelfs de aandrijving overneemt. Twaalf maanden per jaar een zomergevoel krijgt u van het elektrisch bediende glazen panorama dak. En 24 uur per dag het gemak van de elektrisch bedienbare achterklep.

Tijdens de koude maanden is stoelverwarming een voorziening die u niet wilt missen. Nooit meer koude handen of koude vingers in de auto. Stuurverwarming zorgt ervoor dat het stuur behaaglijk warm aanvoelt. Voor en achter: iedereen dezelfde luxe. Vandaar de verwarmde achterbank. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 19 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Qua muziekbeleving onderweg gaat deze auto ook een stevige stap verder dankzij het high performance audiosysteem. Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Spraaksturing is onderdeel van de uitrusting van deze auto. Met uw stem kunt u de belangrijkste voertuigfuncties bedienen. Het full map navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. Smartphones die zonder snoer kunnen opladen halen simpel een volle accu via de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. Veiligheid, comfort, gemak - alles is automatisch geregeld. Dankzij de automatisch inschakelbare verlichting en de regensensor. Maar ook in de vorm van adaptive cruise control en parkeersensoren achter. Een extra gevoel van veiligheid: de kruisend verkeer detectie anticipeert en waarschuwt als aanrijding met een tegenligger dreigt. Autosleutels? Overbodig. Met de elektronische token op zak stapt u zo in en met een druk op de start-stopknop is de motor in bedrijf.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Bij de veiligheidssystemen van deze Hyundai hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Het risico van een kop-staartbotsing wordt aanzienlijk verminderd door de forward collision warning. Actieve dodehoekdetectie geeft een waarschuwingssignaal wanneer een ander voertuig in uw dode hoek rijdt. Dit verkleint de kans op een aanrijding. Ook is deze auto uitgerust met een systeem dat u waarschuwt wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. De aanwezige file assistent meet de afstand tot uw voorligger en zorgt voor een veilige afstand. Staat het voor u opeens stil? Dan zorgt het systeem dat de auto ook stopt. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert.

Als u wilt, kunt u al snel rijden met uw nieuwe Tucson. Onze verkoopadviseurs staan klaar om u de auto te laten zien. Dan leggen ze u meteen uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden. Tot ziens in onze showroom!

Laat u niets wijsmaken, de reputatie van de Koreaanse automerken is boven iedere twijfel verheven. Dat geldt ook voor deze Hyundai Tucson. Het gaat hier om een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Rijden met deze Hyundai Tucson is energiezuinig, want de hybride motor combineert brandstof met elektriciteit. Minder vaak langs de pomp, dus dat scheelt! U zult maar een handje tekort komen bij het inladen… dan is de elektrisch bedienbare achterklep een uitkomst. En wat een heerlijk vrij gevoel geeft dat elektrisch bediende glazen panorama dak! Regen, wind, hagel, sneeuw? Als het buiten guur is, doet de stoelverwarming z′n weldadige werk! Bij deze Hyundai Tucson is aan alles gedacht, tot en met een verwarmd stuurwiel aan toe. De verwarmbare achterbank is een traktatie voor iedereen die achterin plaatsneemt. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 19 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Rijplezier en luisterplezier gaan hand in hand dankzij het high performance audiosysteem. Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Een veiligheidsverhogende optie is de ingebouwde spraakbediening. Terwijl u uw ogen op de weg houdt, bedient u de auto met uw stem. Je weet altijd waar je moet zijn, dankzij het full map navigatiesysteem. De draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons voldoet aan de universele Qi-standaard. Elke geschikte smartphone is onderweg zonder snoeren en stekkers op te laden. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. Deze auto is net zo alert als u zelf en reageert automatisch op diverse omstandigheden. Neerslag? De regensensor activeert de ruitenwissers. Bij invallende duisternis schakelt de automatisch inschakelbare verlichting de verlichting aan. De adaptive cruise control zorgt dat u altijd voldoende afstand houdt en de parkeersensoren achter maken inparkeren eenvoudiger dan ooit. De kruisend verkeer detectie is een alerte, automatische bijrijder die waarschuwt als een tegenligger dreigt te kruisen met uw voorgenomen rijrichting. Even op de startknop drukken en rijden maar: dat is het gemak van keyless start!

Zoals u mag verwachten van deze Hyundai Tucson is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. De forward collision warning geeft een botswaarschuwing als een aanrijding dreigt met een voorligger. Actieve dodehoekdetectie waarschuwt als een ander voertuig zich in uw dode hoek bevindt. Dit verkleint de kans op een aanrijding. Op lange ritten voorkomt de vermoeidheidsassistent dat uw concentratie afneemt. Kop aan kont langzaam rijden: dan is afstand houden soms lastig. De file assistent helpt en zorgt automatisch voor veilige ruimte tot de voorligger. Ook als die tot stilstand komt. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen.

Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze Tucson te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.

Wilt u meer weten over deze occasion? Neem direct contact met onze verkoopadviseurs via 0492-745610 of kom langs voor een kop koffie in onze showroom aan de Varenschut 5 in Helmond. Bij Oostendorp Autogroep gaan we voor uw zorgeloze rijplezier. Kies voor een occasion van onze Oostendorp PLUS selectie met standaard 36 maanden / 45.000 kilometer garantie op basis van de BOVAG garantie voorwaarden. U herkent deze auto's aan het label rechtsonder op de eerste foto. Kijk op onze website voor onze gehele aanbod en uitgebreide fotoreportages. Oostendorp Autogroep is officiële dealer van Toyota, Mazda, Hyundai, Suzuki, Mitsubishi en alle merken occasions. Bij een van onze 22 vestigingen in de regio Oost-Brabant, Noord-Limburg en Zuid-Gelderland slaagt u vast en zeker voor een nieuwe of gebruikte auto. We gaan ervoor! Vernoemde voertuigspecificaties zijn onder voorbehoud. Vraag onze verkoopadviseurs naar de voorwaarden. 

Lees meer

Deze occasion staat bij

4.2/5
464 reviews
RDW erkend logo
BOVAG logo
Nationale Auto Pas logo
Mazda Helmond

    Mazda Helmond

  • Varenschut 5
  • 5705 DK Helmond
Afspraak plannen

Waarom Oostendorp Autogroep?

Vertrouwen en veiligheid

Onze occasions en nieuwe auto's worden zonder enige twijfel grondig getest.

Garantie

Wij staan persoonlijk voor je klaar met altijd een oplossing voor jouw mobiliteit.

14 dagen risicoloos rijden

Voldoet je auto niet aan je verwachting? Lever hem in en krijg je geld terug.

Oostendorp Autopolis

Geen zorgen over service, keuringen, vervangend vervoer en meer.
Proefrit aanvragen
Je wilt een proefrit aanvragen voor:

Jouw gegevens

Hartelijk dank voor jouw proefritaanvraag! Een proefrit geeft je de beste indruk van deze auto.

Ons team checkt jouw voorkeurstijd op beschikbaarheid en zal daarna contact met je opnemen om deze te bevestigen of om een ander moment te plannen.

Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, schroom dan niet contact met ons op te nemen.
project.general_error_message

Neem contact op
Je wilt contact opnemen over:

Jouw gegevens

Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, schroom dan niet contact met ons op te nemen.