Mazda MX-5 2.0 SkyActiv-G 184 Kazari | 4 km | 2023 | Benzine
€ 45.740 € 48.440
Afbeelding van de auto

Mazda MX-5

2.0 SkyActiv-G 184 Kazari | 4 km | 2023 | Benzine Oostendorp Mazda Uden
4/5 70 reviews
Op voorraad
  • Inclusief 6 jaar fabrieksgarantie Inbegrepen
  • Altijd geheel rijklaarInbegrepen
  • Geen verborgen kostenInbegrepen
€45.740
48.440 Prijs rijklaar
auto afbeelding
Vanaf
967 / mnd
maandtermijn o.b.v. 60 maanden en 7,35% rente.
Stel je vraag direct via WhatsApp

Bouwjaar

2023

Kilometerstand

4 km

Brandstof

Benzine

Transmissie

Handgeschakeld

Vermogen

135 kW (184 pk)

Carrosserie

Cabriolet

Standaard inbegrepen

  • Incl. 12 maanden garantie
  • Altijd geheel rijklaar
  • Geen verborgen kosten
  • Volledig onderhouden

Onze specialisten

Marc Schuckman

Marc Schuckman

Verkoopmanager

0413-395011

Opties

Bekijk alle opties
  • Airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Geïntegreerd navigatiesysteem
  • Kunstlederen interieurdelen
  • Lichtmetalen velgen 17"
  • Metallic lak Machine Gray

Specificaties

Bekijk alle specificaties
Vermogen 135 kW (184 pk)
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Kilometerstand 4 km
Gemiddeld verbruik 1 liter op 14,5 kilometer
Aantal deuren 2-deurs

Beschrijving

De getoonde actieprijs is de inruilpremie reeds in verwerkt. Vraag uw verkoopadviseur naar de voorwaarden! Deze auto is uit voorraad leverbaar!

Het eigentijdse ontwerp en de toonaangevende techniek maken van iedere Japanse auto een kwaliteitsproduct. Dat is ook te merken aan deze Mazda MX-5. Het gaat hier om een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Zijn compacte motor geeft deze Mazda uitstekende prestaties, maar zorgt voor een bescheiden brandstofverbruik. Het interieur van deze auto is bekleed met leer voor een ongeëvenaard luxueuze uitstraling.

De verwarmbare voorstoelen benadrukken nog maar eens dat we hier te maken hebben met een regelrechte verwenauto voor bestuurder en bijrijder. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, windscherm, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en LED-dagrijverlichting.

Qua muziekbeleving onderweg gaat deze auto ook een stevige stap verder dankzij het high performance audiosysteem. Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Muziek aan, muziek uit? Het kan met een simpele vingerbeweging dankzij de audiobediening op het stuur! Ook praktisch: deze auto is voorzien van een eigen navigatiesysteem. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. Achter het stuur van deze Mazda bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Autosleutels? Overbodig. Met de elektronische token op zak stapt u zo in en met een druk op de start-stopknop is de motor in bedrijf. Kilometers rijden met een exacte snelheid? Dan is de cruise control je vriend! De uitrusting van deze auto is met lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

Deze Mazda biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Met de vermoeidheidsassistent bent u ook op lange ritten veilig op pad. Het systeem geeft een waarschuwing zodra het tijd is voor een pauze. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Mazda bovendien autonoom remsysteem en dodehoekdetectie.

Als u wilt, kunt u al snel rijden met uw nieuwe MX-5. Onze verkoopadviseurs staan klaar om u de auto te laten zien. Dan leggen ze u meteen uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden. Tot ziens in onze showroom!

Wilt u meer weten over deze auto? Neem direct contact met ons op via 0413-395000 of info@mazda-uden.nl of kom langs voor een kop koffie in onze showroom aan de Oude Udenseweg 25A in Uden. Bij Oostendorp Autogroep gaan we voor uw zorgeloze rijplezier. Kies voor een occasion van onze Oostendorp PLUS selectie met standaard 36 maanden / 45.000 kilometer garantie op basis van de BOVAG garantie voorwaarden. U herkent deze auto's aan het label rechtsonder op de eerste foto. Kijk op onze website voor onze gehele aanbod en uitgebreide fotoreportages. Oostendorp Autogroep is officiële dealer van Toyota, Mazda, Hyundai, Suzuki, Mitsubishi en alle merken occasions. Bij een van onze 22 vestigingen in de regio Oost-Brabant, Noord-Limburg en Zuid-Gelderland slaagt u vast en zeker voor een nieuwe of gebruikte auto. We gaan ervoor! Vernoemde voertuigspecificaties zijn onder voorbehoud. Vraag onze verkoopadviseurs naar de voorwaarden.

Lees meer

Deze occasion staat bij

RDW erkend logo
BOVAG logo
Nationale Auto Pas logo
Mazda Uden
Afspraak plannen

Waarom Oostendorp Autogroep?

Vertrouwen en veiligheid

Onze occasions en nieuwe auto's worden zonder enige twijfel grondig getest.

Garantie

Wij staan persoonlijk voor je klaar met altijd een oplossing voor jouw mobiliteit.

14 dagen risicoloos rijden

Voldoet je auto niet aan je verwachting? Lever hem in en krijg je geld terug.

Oostendorp Autopolis

Geen zorgen over service, keuringen, vervangend vervoer en meer.
Proefrit aanvragen
Je wilt een proefrit aanvragen voor:

Jouw gegevens

Hartelijk dank voor jouw proefritaanvraag! Een proefrit geeft je de beste indruk van deze auto.

Ons team checkt jouw voorkeurstijd op beschikbaarheid en zal daarna contact met je opnemen om deze te bevestigen of om een ander moment te plannen.

Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, schroom dan niet contact met ons op te nemen.
project.general_error_message

Neem contact op
Je wilt contact opnemen over:

Jouw gegevens

Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, schroom dan niet contact met ons op te nemen.