Overige foto's
Hyundai IONIQ 6 Connect 77 kWh | 12 km | 2023 | Elektrisch
€ 56.866 € 54.658
Afbeelding van de auto

Hyundai IONIQ 6

Connect 77 kWh | 12 km | 2023 | Elektrisch Oostendorp Mazda Hyundai Helmond
4.2/5 472 reviews
Op voorraad
  • Inclusief 5 jaar fabrieksgarantie Inbegrepen
  • Altijd geheel rijklaarInbegrepen
  • Geen verborgen kostenInbegrepen
€56.866
54.658 Prijs rijklaar
auto afbeelding
Vanaf
1.091 / mnd
maandtermijn o.b.v. 60 maanden en 7,35% rente.
Stel je vraag direct via WhatsApp

Bouwjaar

2023

Kilometerstand

12 km

Brandstof

Elektrisch

Transmissie

Automaat

Vermogen

168 kW (228 pk)

Carrosserie

Sedan

Standaard inbegrepen

  • Incl. 12 maanden garantie
  • Altijd geheel rijklaar
  • Geen verborgen kosten
  • Volledig onderhouden

Onze specialisten

Mark van Creij

Mark van Creij

Verkoopadviseur

06-82306093

Opties

Bekijk alle opties
  • Achterstoelen verwarmd
  • Airco (automatisch)
  • Audio-navigatie full map
  • Bedraad
  • Lichtmetalen velgen 18"
  • Voorstoelen verwarmd

Specificaties

Bekijk alle specificaties
Vermogen 168 kW (228 pk)
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Kilometerstand 12 km
Gemiddeld verbruik 1 kilowattuur op 6,2 kilometer
Aantal deuren 4-deurs

Beschrijving

Hij biedt volop ruimte, deze Hyundai IONIQ 6, en dankzij zijn elektrische aandrijving is er ook plenty vermogen voor een dynamische rijstijl. Wat een rijervaring, die elektromotor. Forse actieradius, nul uitstoot en heerlijk pittig rijgedrag! Dit is een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. ‘s Winters op pad gaan kan een behoorlijke uitdaging zijn. Daarom is deze Hyundai IONIQ 6 voorzien van weldadige verwarmbare voorstoelen. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen.

Zo′n verwarmd stuurwiel is een comfortabele extra, zeker in de winter. Op gure dagen is het ook achterin heerlijk bijkomen op de verwarmde achterbank. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, geluidsisolerende ramen, LED-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

De DAB-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. De meest gebruikte voertuigfuncties laten zich met behulp van uw stem bedienen. De snelste of zuinigste weg? Het navigatiesysteem aan boord wijst de juiste weg! Deze Hyundai IONIQ 6 is een complete auto anno nu, en dat merk je. Bijvoorbeeld door de aanwezige draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Kommaar-kommaar-kommaar, aldus de achteruitrijcamera. Iedere centimeter vrije ruimte komt haarscherp in beeld. Schadevrij inparkeren maar! Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Hyundai zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Ook is de auto voorzien van adaptive cruise control. Links afslaan terwijl een tegenligger rechtdoor gaat? Dan waarschuwt de kruisend verkeer detectie acuut. Een veilig gevoel.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze Hyundai u om veiliger te rijden. Veiligheid voor alles, ook als u rij- en routeinformatie wilt aflezen. De head-up display projecteert de gegevens op de vooruit en u kunt gewoon voor u blijven kijken. Als een fietser of andere weggebruiker zich net buiten uw zichtveld naast de auto bevindt, slaat de actieve dodehoekdetectie meteen alarm. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.

Grote klasse hoeft niet duur te zijn, bewijzen ze bij Hyundai. Kwestie van ‘New Thinking. New Possibilities′. De techniek van deze auto is radicaal anders dan u gewend bent. U rijdt zacht zoemend naar uw bestemming, de actieradius van de accu's is ruimschoots voldoende voor de meeste dagelijkse ritten. Dit is een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Doe maar luxe! Neem plaats in de verwarmbare voorstoelen en voel de weldaad in koude dagen. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Wind, sneeuw, hagel, regen… allemaal vergeten als u het verwarmd stuurwiel in handen heeft. Deze Hyundai IONIQ 6 heeft eigenlijk alles, zelfs een verwarmde achterbank. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, geluidsisolerende ramen, LED-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Gemak dient de mens. Dankzij de spraaksturing bedient u de belangrijkste functie met uw stem. Nooit meer de weg kwijt: daarvoor zorgt het onboard navigatiesysteem. Voorzien van een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons om onderweg de accu van de smartphone bij te laden. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. Omdat u nou eenmaal geen ogen in uw achterhoofd heeft, is het altijd lastig om achteruit te rijden zonder brokken te maken. De achteruitrijcamera lost dat probleem op. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. In complexe verkeerssituaties zorgt de kruisend verkeer detectie ervoor dat tegenliggers op het traject direct worden opgemerkt en geeft een waarschuwing.

Als bestuurder van deze Hyundai bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Hou de weg in het vizier! De head-up display zorgt dat u de dashboardinfo in beeld geprojecteerd krijgt. Actieve dodehoekdetectie waarschuwt als een ander voertuig zich in uw dode hoek bevindt. Dit verkleint de kans op een aanrijding. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten.

Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze IONIQ 6 te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.

Lees meer

Deze occasion staat bij

4.2/5
472 reviews
RDW erkend logo
BOVAG logo
Nationale Auto Pas logo
Mazda Helmond

    Mazda Helmond

  • Varenschut 5
  • 5705 DK Helmond
Afspraak plannen

Waarom Oostendorp Autogroep?

Vertrouwen en veiligheid

Onze occasions en nieuwe auto's worden zonder enige twijfel grondig getest.

Garantie

Wij staan persoonlijk voor je klaar met altijd een oplossing voor jouw mobiliteit.

14 dagen risicoloos rijden

Voldoet je auto niet aan je verwachting? Lever hem in en krijg je geld terug.

Oostendorp Autopolis

Geen zorgen over service, keuringen, vervangend vervoer en meer.
Proefrit aanvragen
Je wilt een proefrit aanvragen voor:

Jouw gegevens

Hartelijk dank voor jouw proefritaanvraag! Een proefrit geeft je de beste indruk van deze auto.

Ons team checkt jouw voorkeurstijd op beschikbaarheid en zal daarna contact met je opnemen om deze te bevestigen of om een ander moment te plannen.

Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, schroom dan niet contact met ons op te nemen.
project.general_error_message

Neem contact op
Je wilt contact opnemen over:

Jouw gegevens

Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, schroom dan niet contact met ons op te nemen.