Bedrijfswagens

Wat zoek je precies?

Merk, soort, verlegd, verzwaard, deur of klep, toepassing, betimmering, inrichting, kogeldruk en nog veel meer.


Wij denken graag met je mee om je wensen en behoeften inzichtelijk te maken. Daarom kun je via bovenstaande button geheel gratis en vrijblijvend de Bedrijfswagen Scan aanvragen om een beter beeld te krijgen wat je precies zoekt en nodig hebt.

Bij Oostendorp ben je aan het juiste adres voor maatwerkoplossingen met persoonlijk advies. Als totaalaanbieder in mobiliteit heb je bij Oostendorp alles onder één dak en schakel je slechts met één partij. Neem direct contact op met onze specialisten voor persoonlijk advies over technische specificaties, financiering, fiscale zaken, bijkomende wetgeving, onderhoud, inruilmogelijkheden en meer!

Onze specialisten

Herman Bron
Herman Bron

Accountmanager | Den Bosch, Uden en Middelrode

Daan Bruijsten
Daan Bruijsten

Accountmanager Bedrijfswagens | Venray en Eindhoven

Edwin Augustijn
Edwin Augustijn

Accountmanager | Eindhoven, Helmond en Westerhoven

Lex Lambert
Lex Lambert

Accountmanager | Nijmegen en Oss

Onze Toyota Bedrijfswagens

Toyota PROACE
Toyota PROACE Electric
Toyota PROACE VERSO
Toyota PROACE CITY
Toyota PROACE CITY VERSO

Dit is hét moment voor elektrische bedrijfswagens

Sinds 15 maart geldt de Subsidieregeling voor Emissieloze Bedrijfsauto's (SEBA) waarmee de overheid ondernemend Nederland ondersteunt met het overstappen naar duurzaam rijden. Bij Oostendorp bieden wij een gevarieerd aanbod aan maatwerkoplossingen voor elektrische bedrijfswagens. Kijk direct verder voor details van de SEBA-regeling en vijf argumenten om nu over te stappen op een elektrische bedrijfswagen of wagenpark.

Waarom nú overstappen?

Financiering op maat

Moet ik mijn bedrijfswagens kopen, leasen of toch huren? Het aanschaffen van de juiste auto of bedrijfswagen is een gecompliceerde klus waarbij veel aspecten komen kijken. Als ondernemer ben je altijd op zoek naar het beste voor jouw bedrijf en jouw mensen.

Wij gaan met onze financiële keuzewijzer op zoek naar de beste vorm die bij je past in een toekomstbestendig plan. Zo kan jij je ook in de toekomst blijven focussen op de core business van je organisatie en zorgen wij voor jouw auto of wagenpark. Wij worden gedreven door kennis, ervaring en passie, net als jij!

Neem contact op

Zakelijke Magazine

Kom meer te weten over de achtergrond van Oostendorp, de zakelijke mogelijkheden binnen de verschillende divisies en succesverhalen van klanten via ons Zakelijke Magazine!

Bekijk ons zakelijke magazine

Contact

Uden
Maandag 08:00 - 17:30
Dinsdag 08:00 - 17:30
Woensdag 08:00 - 17:30
Donderdag 08:00 - 17:30
Vrijdag 08:00 - 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten
Industrielaan 1
5405 AA Uden
Stuur een bericht
0413-242030