Hyundai TUCSON N Line

Hyundai TUCSON N Line, opwindend en agressief

Dankzij de op de autosport geïnspireerde designkenmerken is de TUCSON N Line gemaakt om te presteren. De voorzijde kent een agressieve uitstraling, een strak design. Energiek. Dynamisch. Gestroomlijnd. Dat is de nieuwe Hyundai TUCSON N Line. Benieuwd naar scherp gelijnde TUCSON N Line? Wij staan voor je klaar en adviseren je graag. Jouw rijplezier staat bij ons centraal!

Neem contact op

Hyundai TUCSON N Line

De Hyundai TUCSON N Line kent een nieuwe dimensie van sportiviteit. Neem plaats en voel meteen de link met autosport. De TUCSON N Line kent diverse sportieve uitingen zoals de rode contrasterende stiksels op de stoelen, de lederen versnellingspookknop en de sportief beklede stoelen. Altijd in controle met de TUCSON N Line. Al beschikbaar vanaf €41.995,-. Meer weten over de bijzondere N Line elementen van deze TUCSON? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.


Bekijk de brochure


Plan je proefrit

Vraag offerte aan

Hyundai Private Lease bij Oostendorp Autogroep

Kies voor Hyundai Private Lease en geniet van alle voordelen, voor een vast bedrag per maand. Je rijdt direct een nieuwe Hyundai, zonder daarvoor een grote investering te hoeven doen. Kom langs in de showroom om de mogelijkheden te bespreken.

- Eerlijke voorwaarden
- 14 dagen bedenktijd
- Beschermd tegen onverwachte kosten

Onze Hyundai vestigingen

Oostendorp Hyundai Den Bosch

Hyundai Den Bosch

Afrikalaan 16
5232 BD 's-Hertogenbosch

Vandaag geopend

08:30 - 18:00

Oostendorp Hyundai Helmond

Hyundai Helmond

Varenschut 5
5705 DK Helmond

Vandaag geopend

08:30 - 18:00

Oostendorp Hyundai Nijmegen

Hyundai Nijmegen

Microweg 51
6545 CL Nijmegen

Vandaag geopend

08:30 - 18:00