Nissan E-NV200 VAN

Nissan E-NV200 VAN, de elektrische bestelwagen

Kies voor een groene reputatie, zonder daarvoor hoge kosten te maken. Met zijn 40 kWh accucapaciteit lever je eenvoudig alle bestellingen af in de stad, met slechts één oplaadbeurt. Soepel, praktisch en enorm efficiënt. Kies voor de Nissan E-NV200, jouw duurzame visitekaartje.

Nissan E-NV200 VAN

De Nissan E-NV200 VAN is compact van buiten, ruim van binnen en net zo wendbaar als een hatchback. Met een laadruimte van 4,2m³ en laadhoogte van maar 52 centimeter van de grond, is het in- en uitladen altijd eenvoudig. Dankzij de combinatie van vakmanschap en veelzijdigheid is de Nissan E-NV200 VAN jouw ideale elektrische bestelwagen voor in de stad. Je rijdt al in een E-NV200 vanaf €32.020,- excl. BTW. Benieuwd? Ontdek meer in de brochure.

Bekijk brochure

Ervaringen met Nissan E-NV200 VAN

Plan je proefrit

Vraag offerte aan

Nissan Lease bij Oostendorp Auto

Met Nissan Lease rijd je in een nieuwe Nissan, met de zekerheid van een vast bedrag per maand. Geen onverwachte kosten en het is ook nog eens heel gemakkelijk geregeld. Kom langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk ons aanbod

Onze Nissan E-NV200 occasions

Op dit moment hebben wij van dit model geen voorraad. Op zoek naar deze auto? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Al onze Nissan occasions

Onze Nissan vestigingen