Nissan NV300

Nissan NV300

Of je nu kiest voor de Nissan NV300 Van, Crew Van of Combi? Iedere uitvoering biedt andere opties, maar gemeenschappelijk delen ze de flexbiliteit, lage gebruikskosten, bijzonder veel laadruimte en geavanceerde functies. Jouw ideale NV300 stel je bovendien helemaal zelf samen, met verschillende opties voor lengtes, hoogtes, motoren en praktische opties. Kies voor de Nissan NV300 en geniet van (rij)comfort.

Zoek Nissan NV300

Nissan NV300

De Nissan NV300 is middelgroot van formaat maar wel met een gigantisch potentieel voor jouw bedrijf. Benieuwd naar de prijs van de Nissan NV300 van jouw keuze? Deze bestelwagen is beschikbaar vanaf €23.970,- excl. BTW met standaard 5 jaar fabrieksgarantie of tot 160.000 kilometer. Meer weten over prijzen, uitvoeringen en technische gegevens? Bekijk dan de brochure van de Nissan NV300.

Bekijk brochure

Ervaringen met de Nissan NV300

Plan je proefrit

Vraag offerte aan

Nissan Lease bij Oostendorp Auto

Met Nissan Lease rijd je in een nieuwe Nissan, met de zekerheid van een vast bedrag per maand. Geen onverwachte kosten en het is ook nog eens heel gemakkelijk geregeld. Kom langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk ons aanbod

Ons aanbod van de Nissan NV300

Op dit moment hebben wij van dit model geen voorraad. Op zoek naar deze auto? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Bekijk ons aanbod

Onze Nissan vestigingen