Nissan X-Trail

Nissan X-Trail

De Nissan X-Trail is een krachtige, ruime SUV met het gemak en de flexibiliteit voor al jouw familieavonturen. Je creëert eenvoudig extra ruimte in de 7-zitter dankzij de opklapbare derde rij stoelen. Daarnaast is de tweede opklapbare rij met stoelen gemakkelijk aan te passen om meer laadruimte of beenruimte te creëren. Voldoende plek om familie, vrienden én jouw spullen te vervoeren. Ga erop uit. Ga voor de Nissan X-Trail.
Bij Oostendorp Jos van Boxtel heb je de keuze uit een ruime voorraad en profiteer je altijd van een inruilvoorstel op maat. Jouw rijplezier staat bij ons centraal.

Zoek Nissan X-Trail

Nissan X-Trail

De Nissan X-Trail is uitermate geschikt voor avontuurlijke gezinsuitjes. Sportief van buiten, ruim van binnen en met eersteklas technologie. Al beschikbaar vanaf €37.360,- Ontdek meer over het rijgedrag, de kleurcombinaties en het verbruik. Bekijk direct de brochure.

Bekijk brochure

Indien u het gebruik van cookies heeft geaccepteerd, dan wordt hier een video getoond. U kunt uw keuze wijzigen op de privacy pagina.

Ervaringen met de Nissan X-Trail

Plan je proefrit

Vraag offerte aan

Nissan Private Lease bij Oostendorp Auto

Met Nissan Private Lease rijd je in een nieuwe Nissan, met de zekerheid van een vast bedrag per maand. Geen onverwachte kosten en het is ook nog eens heel gemakkelijk geregeld. Kom langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

  • Eerlijke voorwaarden
  • 14 dagen bedenktijd
  • Bescherming tegen te hoge financiële lasten

Bekijk ons aanbod

Onze Nissan vestigingen