Oostendorp PLUS selectie

Geen verrassingen met een Occasion uit onze PLUS selectie

In tijden van onzekerheid biedt Oostendorp maximale zekerheid. Met een occasion uit de PLUS selectie, die standaard voorzien is van veel extra zekerheden. Altijd compleet geleverd en zónder verborgen kosten of verrassingen achteraf. Bovenop de standaard voordelen krijg je nu tijdelijk 14 dagen bedenktijd na aankoop. Niet goed, geld terug garantie noemen we dat.


Indien u het gebruik van cookies heeft geaccepteerd, dan wordt hier een video getoond. U kunt uw keuze wijzigen op de privacy pagina.

Wees welkom in onze showroom!


Wij zijn verheugd dat wij je weer kunnen helpen op elke gewenste manier: in onze showrooms, online of aan huis! Kom spontaan langs of plan een afspraak op maat.


Wij stellen jouw veiligheid en die van onze medewerkers voorop en dus hebben wij alle voorzorgsmaatregelen getroffen om een veilig en verantwoord bezoek mogelijk te maken. Je kunt weer spontaan binnenlopen of je plant eenvoudig een afspraak bij ons in. Wij kunnen niet wachten om jou weer te verwelkomen!

Plan uw bezoek

De voordelen van een occasion uit de PLUS selectie


24 maanden garantie

Bij Oostendorp kun je zorgeloos een occasion aanschaffen. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van de occasions uit de Oostendorp PLUS selectie en bieden daarom standaard 6 maanden BOVAG garantie + 18 maanden Oostendorp PLUS garantie tot 40.000 kilometer. De garantie is volgens de BOVAG voorwaarden.


Altijd een all-in prijs

Wij geloven in eerlijk en helder advies. Alle auto's in onze PLUS selectie zijn voorzien van een all-in prijs. Dat betekent geen verborgen kosten of verrassingen achteraf. Natuurlijk kun je altijd kiezen voor extra opties zoals een Waxoyl behandeling, maar de occasion is volledig rijklaar voor de prijs die je online ziet.


24/7 Pechhulp in Europa

Je kunt vertrouwen op de kwaliteit van onze occasions uit de PLUS selectie. Mocht je onverhoopt toch met pech langs de weg komen te staan, dan kun je kosteloos gebruik maken van onze 24-uurs pechhulp in vrijwel geheel Europa, inclusief je eigen woonplaats. Daarmee kun je zorgeloos onderweg.
Complete 360° check

Onze ervaren merkspecialisten geven iedere auto in de PLUS selectie een uitvoerige 360 graden check. Hierbij kijken we niet alleen naar de techniek, maar ook het uiterlijk en het interieur van de auto worden gecontroleerd. Zo voldoet iedere auto aan de strenge kwaliteitseisen van onze PLUS selectie.


Nieuwe APK bij aflevering

Is jouw occasion uit de PLUS selectie ouder dan 4 jaar? Dan voorzien wij de auto kosteloos van een nieuwe APK, zodat je hier het komende jaar niet naar om hoeft te kijken. Gemakkelijk toch?


Service PLUS pas

Bij de aanschaf van een occasion uit de PLUS selectie ontvang je onze Service PLUS pas. Dat betekent voor jou gemak zonder drempels. Het zijn de kleine dingen, die wij graag voor je doen zolang de auto bij ons in onderhoud is. Zo vervangen we kosteloos lampjes (buitenzijde). Beetje olie erbij? Geen probleem. Sterretje in je voorruit? Maken we voor je! Profiteer van de voordelen van de Service PLUS pas.


Veertien dagen bedenktijd en niet goed geld terug garantie!

Bij Oostendorp willen we dat je blij bent met jouw aankoop. Koop je een auto uit onze PLUS selectie en ben je toch niet helemaal overtuigd van jouw keuze? Geen probleem. Je hebt namelijk 14 dagen bedenktijd en wij hanteren een niet goed, geld terug garantie! Wil je meer weten over de mogelijkheden en voorwaarden? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs staan voor je klaar en denken graag met je mee!

*Informeer naar de voorwaarden bij een van onze verkoopadviseurs

Wij zitten voor je klaar om een telefoon of videogesprek in te plannen en je digitaal te adviseren.

Via onze website zijn wij bereikbaar via onze chat op werkdagen tussen 08:00u en 20:00u.

Liever contact via de mail? Geen probleem, bekijk hiervoor de contactgegevens op onze contactpagina.