Showroom weer open!

Welkom bij Oostendorp

De rode loper ligt uit en de auto’s zijn inmiddels glimmend opgepoetst. Wij mogen u weer verwelkomen in onze showrooms voor een spontaan bezoek! Wij stellen uw veiligheid en die van onze medewerkers voorop en dus hebben wij alle voorzorgsmaatregelen getroffen om een veilig en verantwoord bezoek mogelijk te maken. Liever een afspraak op maat? Dan plant u plant eenvoudig een afspraak bij ons in. Wij kunnen niet wachten om u weer te verwelkomen!

Werkplaatsen geopend

U kunt gewoon bij onze werkplaatsen terecht voor reparatie of onderhoud aan uw auto. Uiteraard hebben we ook hier de nodige maatregelen getroffen zodat u met een gerust hart onze werkplaats kan bezoeken.
U bent van harte welkom en onze monteurs staan voor u klaar!

Maak een werkplaatsafspraak

Showroombezoek op afstand

Heeft u online een auto gezien die u graag van dichterbij wilt bekijken? Wij bieden de mogelijkheid om met onze verkoopadviseurs te videobellen! Zo laten wij de auto van uw voorkeur uitgebreid aan u zien en beantwoorden we direct uw vragen. Meer informatie over een showroombezoek op afstand?
Neem direct contact met ons op

Proefrit inplannen

Is uw oog gevallen op één van onze auto’s uit voorraad en wilt u direct een proefrit maken? Wij bieden de mogelijkheid voor een proefrit vanuit de showroom, maar ook aan huis! Neem direct contact met ons op, we denken graag met u mee en bespreken samen met u de mogelijkheden.


Wij staan voor u klaar

Haal- en brengservice

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Maak dan nu een afspraak. Wij halen uw auto graag bij u op en brengen hem, na de onderhoudsbeurt, weer bij u thuis. Zonder extra kosten uiteraard. Meer weten over deze service? Neem dan nu contact op.


Informeer naar de mogelijkheden