Op zoek naar jou

Uitgelichte vacatures

Kom werken bij Oostendorp

Werken bij Oostendorp is topsport! Elke dag weer de beste service bieden aan onze klanten of collega's wekt veel energie. Daarom zorgen wij goed voor onze topsporters, wij geloven erin dat we alleen met betrokken medewerkers de ultieme klantbeleving en successen kunnen realiseren. Onze medewerkers zijn dé makers van een waardevolle klantbeleving. Durf jij de uitdaging aan?

We zijn van oudsher een familiebedrijf met veel oog voor het werkplezier van onze medewerkers. Net als in een familie gaan we samen uitdagingen aan en helpen we elkaar verder. Niet alleen goed samenwerken, maar ook zelfstandig zijn vinden we belangrijk. Net als verantwoordelijkheid krijgen en nemen. Daarom staan we open voor ieders mening en goede ideeën. Bovenal doen we gezamenlijk net dat stapje extra voor onze klanten en daarin ligt de kracht van onze organisatie.

Binnen Oostendorp kom je terecht in een vernieuwende werkomgeving met blik op de toekomst. Zo verkopen en onderhouden we zelfs waterstof auto’s. We bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en besteden aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling. We bieden namelijk een individueel keuzebudget waarmee je zelf kunt beslissen hoe jij jouw geld wilt besteden. We zien graag dat jij iedere dag kunt doen waar jij goed in bent. Dat alles in een gemotiveerd team en fijne werksfeer. Daarom zijn er regelmatig barbecues, borrels en leuke uitjes. Want wij zijn ervan overtuigd dat enthousiaste medewerkers zorgen voor blije klanten!

Indien u het gebruik van cookies heeft geaccepteerd, dan wordt hier een video getoond. U kunt uw keuze wijzigen op de privacy pagina.

Sollicitatieprocedure in stappen

Sollicitatieprocedure

  • Heb je een vacature gevonden die bij je past? Dan begint de sollicitatieprocedure met het opsturen van je cv. We kijken dan of er sprake is van een goede match en vervolgens nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Allebei enthousiast? Dan gaan we verder met een vervolggesprek en/of een meeloopdag. Meestal vragen we ook of je een talentenanalyse wilt maken. Wanneer het een goede match is zullen wij je een passend aanbod doen en voor je het weet maak je deel uit van TEAM Oostendorp.

Over Oostendorp Autogroep

De Oostendorp Autogroep is al ruim 40 jaar jouw vertrouwde gezicht in de regio op het gebied van automotive. Gestart in 1976 met lelijke eendjes en uitgegroeid tot totaalaanbieder in automobiliteit. We zijn de trotste dealer van Toyota, Mazda, Hyundai, Suzuki en Mitsubishi. Daarnaast bieden we alle merken occasions en nemen we je ook graag de zorg uit handen als het gaat om de afhandeling van autoschade en ruitherstel. Ook voor autolease, verzekeringen en financieringen kun je bij iedere vestiging probleemloos terecht. Bovendien bieden wij autoverhuur en shortlease.