villa pardoes week deelname oostendorp 2022

Villa Pardoes Week 2022: Wij doen mee!

Samen met onze klanten en medewerkers gaan we dit jaar nog een keer de strijd aan om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede van Villa Pardoes, een initiatief waarbij gezinnen met ernstig zieke kinderen één week volledig in het zonnetje worden gezet. Vorig jaar is er maar liefst €70.245,- opgehaald. Benieuwd naar het goede doel en een steentje bijdragen?

Meer informatie over Villa Pardoes

Waarom Villa Pardoes écht impact maakt

Van 16 t/m 23 september 2022 is dé zakelijke actieweek voor Villa Pardoes. Bedrijven bundelen de krachten om zoveel mogelijk gezinnen te laten genieten van een onbezorgde vakantiebeleving bij Villa Pardoes. Tijdens deze week doneren partners van Villa Pardoes op verschillende manieren, geheel in lijn van hun mogelijkheden. In het verleden is gebleken dat bedrijven mooie opbrengsten hebben behaald. Vorig jaar eindigde de teller op maar liefst €70.245! Met het bedrag wordt een onvergetelijke week neergezet voor ernstig zieke (in sommige gevallen ongeneeslijk zieke) kinderen met hun gezin. De kinderen verblijven in kleurrijke themahuisjes met volop dagactiviteiten onder begeleiding van de Villa Pardoes Crew. De Villa Pardoes mascotte danst ook gezellig mee!

Wij kijken met veel enthousiasme vooruit naar wederom een geweldige editie van de Villa Pardoes Week in de 3e week van september 2022.

villa pardoes maakt impact
doneren villa pardoes via oostendorp autolease

Doneren? Elke euro telt

Vanuit Oostendorp Autolease zetten we ons op verschillende manieren in voor Villa Pardoes: onze medewerkers kunnen hun vakantie-uren inleveren als donatie aan het goede doel en onze klanten hebben de mogelijkheid om maandbedragen van leaseauto's te verhogen om een donatie te doen. Uiteraard zijn we ook hartstikke blij met een eenmalige sponsoring. Wil jij bijdragen aan een onvergetelijke vakantie voor ernstig zieke kinderen? Stuur een mailtje naar info@oostendorp-autolease.nl en wij helpen je verder!