Business & Fleet

Een passende oplossing voor jouw bedrijf

Bij Oostendorp weten we als geen ander wat jou als ondernemer bezighoudt als het om mobiliteit gaat. De auto is immers ook een visitekaartje van jouw bedrijf. Welke auto of welke juiste mix in jouw wagenpark is passend bij jouw situatie? Welke financieringsvorm is passend? Welke bedrijfswagen is geschikt voor jouw klus? Oostendorp Business Mobility services beantwoordt graag al deze vragen en zorgt voor een passend aanbod.

Neem contact met ons op

Mobiliteitsmanagement

Duurzame mobiliteit

Oostendorp is als familiebedrijf als geen ander betrokken bij een gezond leefklimaat en maatschappelijke betrokkenheid. Geen loze woorden maar daden, dat is waar wij voor staan. Dit doen wij ook graag als het om mobiliteit gaat. Wat is jouw mvo-doelstelling? Wij sluiten hier op aan door een uitgebalanceerd mobiliteitspakket te leveren waar je trots op bent. Zo verduurzamen we samen en gaan we voor een toekomstbestendige oplossing.

Fleetmanagement

Het beheren van jouw wagenpark is een uitdagende klus. Wet en regelgeving maken het er niet eenvoudiger op en zijn de wensen van jouw personeel een uitdaging. Werken we met standaard constructies of bieden we maatwerk? Kostenbesparing en vergroening van het wagenpark zijn zaken waar we passende oplossingen voor bieden. We nemen alle zorg uit handen en zijn het aanspreekpunt voor de mobiliteit van jouw mensen. Voor auto, fiets en OV.

Elektrisch rijden

Elektrisch rijden is een veelbesproken onderwerp. Kan dit ook voor jou interessant zijn en welk model past bij jouw behoeften? Oostendorp Business Center is hierin jouw specialist. Bedrijfswagens, EV, HEV en zelfs waterstof. We hebben inmiddels jarenlange ervaring opgedaan in de markt. Wij adviseren je graag om tot de juiste inzichten en keuzes te komen over welk merk, model, laadfaciliteit en laadabonnement het beste past bij jouw wensen.

Bedrijfswagens - Maatwerk op alle fronten

Zoek je een bedrijfswagen of shuttle? Bij onze Oostendorp Bedrijfswagen specialisten ben je aan het juiste adres. De bewezen betrouwbaarheid van onze producten gecombineerd met onze ijzersterkte reputatie en service maken dat wij vele kleine en grote ondernemers tot onze fans mogen rekenen. Ook elektrisch lopen we stappen voor op de concurrentie. Veilig en voordelig onderweg met de juiste configuratie. Wij gaan ervoor! Jij toch ook?

Meer informatie over bedrijfswagens

Financiering & Leasing

Het aanschaffen van de juiste auto of bedrijfswagen is vaak een hele klus. Als ondernemer bent u altijd op zoek naar het beste voor uw bedrijf en uw mensen. Wij gaan met onze financiële keuzewijzer op zoek naar de beste vorm die bij u past in een toekomstig bestendig plan. Zo kunt u zich ook in de toekomst blijven focussen op uw core business en zorgen wij voor uw auto of wagenpark. Wij worden gedreven door kennis, ervaring en passie, net als u!

Onze merken

Toyota
Mazda
Hyundai
Mitsubishi
Nissan
Suzuki

Onze mobiliteitsspecialisten

Wil je meer weten over bedrijfswagens, lease of financieringsmogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze mobiliteitsspecialisten.

Herman Bron
Herman Bron

Accountmanager | Den Bosch, Uden en Middelrode

Daan Bruijsten
Daan Bruijsten

Accountmanager Bedrijfswagens | Venray en Eindhoven

Edwin Augustijn
Edwin Augustijn

Accountmanager | Eindhoven, Helmond en Westerhoven

Lex Lambert
Lex Lambert

Accountmanager | Nijmegen en Oss

Zakelijke Magazine

Kom meer te weten over de achtergrond van Oostendorp, de zakelijke mogelijkheden binnen de verschillende divisies en succesverhalen van klanten via ons Zakelijke Magazine!

Bekijk ons zakelijke magazine

Contact

Uden
Maandag 08:00 - 17:30
Dinsdag 08:00 - 17:30
Woensdag 08:00 - 17:30
Donderdag 08:00 - 17:30
Vrijdag 08:00 - 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten
Industrielaan 1
5405 AA Uden
Stuur een bericht
0413-242030