Autoverhuur

Autoverhuur Zuid: altijd maatwerkoplossingen

Ben je op zoek naar een tijdelijke of flexibele mobiliteitsoplossing? Wij bieden altijd een maatwerkoplossing. Ons wagenpark bestaat uit de meest uiteenlopende merken en modellen. Jonge auto’s, representatief en betrouwbaar. Wil je een auto voor een halve dag, een week of een jaar? Wij zorgen ervoor.

Ben je niet in staat de auto zelf op te halen? Dan komen wij hem gewoon bij je brengen. Altijd de beste maatwerkoplossing voor jou!

Onze mensen zijn vakkundig en gemotiveerd jou te helpen. En dat doen we op een Brabantse wijze: gastvrij en gemoedelijk.

Bekijk het aanbod

Hoe werkt het?

Autoverhuur

Wil jij ook niet betalen voor een auto als je hem niet gebruikt? Wil je flexibel gebruikmaken van een tijdelijke auto, zonder zorgen en gedoe? Huur dan zo’n mooie auto bij ons!

Gemakkelijk geregeld

Bij Autoverhuur Zuid bieden we je altijd een auto, personenbus, bestel- of bakwagen die aan jouw eisen voldoet. Keuze gemaakt? Dan komen we hem, indien gewenst, zelfs bij je brengen. Dat is nog eens service!

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over jouw huurauto, huurcontract of huurperiode? Wij zetten alle veelgestelde vragen voor je op een rij. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan je uiteraard graag te woord en nemen alle vragen met je door.

Autoverhuur

Personenauto's

Ben je op zoek naar een personenauto voor een dag, een week of een jaar? Bij Autoverhuur Zuid hebben we een breed scala  aan auto’s beschikbaar. Zowel benzine, diesel, hybriden én zelfs elektrisch! Bekijk onze modellen en ga onderweg voor vele zorgeloze kilometers met jouw huurauto.

Bestelauto's

Heb je een auto nodig om goederen en spullen te vervoeren? Bij Autoverhuur Zuid heb je ook de mogelijkheid een bestelauto te huren. Wat dacht je van bijvoorbeeld een Toyota ProAce of een Mercedes Benz Sprinter? Huur deze bestelauto voor een periode naar keuze en vervoer eenvoudig spullen op een veilige en zorgeloze manier.

Bakwagen

Bij Autoverhuur Zuid huur je ook de ideale verhuiswagen. Een bakwagen is de ideale auto voor bijvoorbeeld een verhuizing omdat deze groter is dan een bestelbus en ook is  voorzien van een laadklep en lift. Door de lift kun je ook je zwaardere spullen  makkelijk laden. Huur deze bakwagen voor een periode naar keuze.

Zakelijke Magazine

Kom meer te weten over de achtergrond van Oostendorp, de zakelijke mogelijkheden binnen de verschillende divisies en succesverhalen van klanten via ons Zakelijke Magazine!

Bekijk ons zakelijke magazine

Contact

Den Bosch
Maandag 08:00 - 17:30
Dinsdag 08:00 - 17:30
Woensdag 08:00 - 17:30
Donderdag 08:00 - 17:30
Vrijdag 08:00 - 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten
Weerdskampweg 12
5222 BA 's-Hertogenbosch
Stuur een bericht
073-3030333

Uden
Maandag 08:00 - 17:30
Dinsdag 08:00 - 17:30
Woensdag 08:00 - 17:30
Donderdag 08:00 - 17:30
Vrijdag 08:00 - 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten
Industrielaan 1
5405 AA Uden
Stuur een bericht
0413-242032