leasen bij oostendorp

Hoe werkt Private Lease?

Private lease is een soort huurcontract waarbij je iedere maand een vast bedrag betaalt voor het gebruik van een auto, wat er ook gebeurt. Je bent dan niet de eigenaar van de auto, maar hebt wel alle voordelen van eigen auto. Je kunt dus zorgeloos op pad.


Meer informatie

Wat zijn de voordelen van Private Lease?

Één vast maandbedrag


vast maandbedrag private lease

Je betaalt één vast bedrag per maand voor alle kosten, zoals wegenbelasting, verzekering en onderhoud. Dan weet je precies waar je aan toe bent.

Rijd in een nieuwe auto


 • nieuwe auto private lease

  Je rijdt in een splinternieuwe auto naar keuze. Het grote voordeel? Je geniet van de techniek en veiligheid van nu.

Compleet zorgeloos


 • geen gedoe private lease

  Je hoeft geen moeite te doen om de auto te kopen, verkopen of in te ruilen. Het enige wat jij hoeft te doen, is instappen en wegrijden!


Keuzevrijheid auto rijden


keuzevrijheid private lease

Aan het einde van het contract kun je ervoor kiezen om de auto te kopen, in te ruilen voor een andere auto of het contract te verlengen. Jij kiest de beste oplossing!

Geen waardevermindering


 • geen waardevermindering private lease

  De private lease auto blijft officieel eigendom van de leasemaatschappij. Bij waardevermindering van de auto, heeft dat geen gevolgen voor jou.

Spaargeld vrij te besteden


 • spaargeld vrij te besteden private lease

  Bij schade, reparatie of onderhoud sta je niet voor verrassingen en torenhoge kosten. Bij private lease kun je jouw spaargeld vrij besteden!

Welke kosten zijn inbegrepen bij Private Lease?

Bij jouw private leasecontract zitten alle autokosten inbegrepen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over hoge onderhoudskosten of andere tegenvallers. Hieronder vind je een overizcht van alle kosten die in je maandelijkse private leasetarief zijn verwerkt:

 • Onderhoud en reparatie
 • Wegenbelasting
 • Verzekering
 • Afschrijving
 • APK


Je hoeft dus alleen nog maar te tanken.


Bekijk onze voorraad


wagenparkbeheer digitaal oostendorp

bkr private lease

Over Private Lease en BKR-registratie

Bij het afsluiten van een private leasecontract, wordt er gekeken naar je inkomen, uitgaven en eventuele andere lopende kredieten. Is dit allemaal in orde, dan krijg je groen licht om het private leasecontract af te sluiten. Jouw nieuwe private leasecontract staat in het kredietregister opgenomen. Wanneer je jouw private lease contract netjes afbetaalt, krijg je een positieve aantekening en is dit zelfs een goed teken voor toekomstige kredietverstrekkers. Persoonlijke begeleiding bij het afsluiten van een private leasecontract?


Contact opnemen

Voordelen van Oostendorp Private Lease

Naast zekerheid over bovengenoemde kosten, geniet je bij Oostendorp Private lease van extra aantrekkelijke voorwaarden, zoals schadeverzekering inzittenden en vervangend vervoer kosteloos inbegrepen. Verzekerd zijn van een goede keuze?


Bekijk onze modellen

voordelen private lease

Contact

Uden
Maandag 08:00 - 17:30
Dinsdag 08:00 - 17:30
Woensdag 08:00 - 17:30
Donderdag 08:00 - 17:30
Vrijdag 08:00 - 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten
Industrielaan 1
5405 AA Uden
Stuur een bericht
0413-242033