Honda Occasions

Op zoek naar een mooie Honda Occasion? Bij Oostendorp Autogroep kan je terecht voor een gevarieerd aanbod Honda Occasions. Bekijk ons tweedehands Honda aanbod online of bij een van onze vestiging in Tilburg.

Voorraad Honda Occasions

Honda Occasions bij Oostendorp Autogroep

Bij Oostendorp Autogroep beschikken wij over een mooi en gevarieerd assortiment tweedehands Honda's. Als officieel merkdealer zijn wij gespecialiseerd in de Honda auto's. Al onze occasions zijn natuurlijk goed gecheckt en technisch in orde zodat u met een goed en veilig gevoel de weg op kan met een van onze occasions. Benieuwd of de perfecte Honda Occasion er voor jou tussen zit?

Bekijk onze Honda Occasions

Tweedehands Honda uit onze PLUS selectie

Onze PLUS selectie occasions zijn voorzien van extra zekerheden zodat je zonder zorgen de weg op kan. Zo zijn tweedehands Hyundai's uit de PLUS selectie standaard voorzien van 36 maanden garantie. De aangegeven all-in prijs wordt altijd weergegeven, waardoor je nooit verrast wordt door extra kosten.

De PLUS selectie heeft nog vele extra voordelen, wat die voordelen precies zijn lees je hier

Oostendorp Honda occasions assortiment

Ons occasion assortiment is breed met een passende auto voor iedereen. Of je nu graag een automaat of handbak rijdt, of bijvoorbeeld graag de overstap maakt naar een hybride auto in plaats van een bezine of diesel auto. Oostendorp Autogroep zorgt ervoor dat je zonder zorgen de weg op kunt in je nieuwe auto. Als officieel merkdealer zijn wij natuurlijk helemaal thuis in de Honda occasions, onze monteurs zorgen ervoor dat de auto tip top in orde is en ons team in de showroom staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Benieuwd naar onze voorraad?

Bekijk onze voorraad

Onze Honda vestiging

Oostendorp Honda Tilburg

Honda Tilburg

Kraaivenstraat 30-B
5048 AB Tilburg

Vandaag geopend

10:00 - 17.00