Zorgeloos elektrisch rijden met de laadoplossingen van Oostendorp

Onze verrassend complete laadoplossingen zijn de perfecte aanvulling op jouw elektrische auto. Of je ‘m nu zakelijk rijdt of privé. We zetten graag alle voordelen voor je op een rij.

Ontdek meer

Duurzaam begint bij Oostendorp

Wij zijn jouw partner op het gebied van duurzame mobiliteit. We geloven namelijk in een toekomst waarin een duurzame vorm van mobiliteit de norm is. Sterker nog: daar investeren we doorlopend in. Daarom werken we daarom hard om onze klanten te helpen bij het realiseren van hun duurzame energie ambities.

Slimme laadstations stimuleren slimme keuzes

Onze slimme laadstations geven inzicht in kosten en verbruik, gebruiken zonne-energie voor een duurzame laadsessie én besparen daarmee tot wel €1200 per jaar! Daarnaast kunnen ze op afstand worden bediend en zijn ze voorzien van Dynamic Load Balancing. Slimme laadstations hebben dus meerdere, aantrekkelijk voordelen ten opzichte van het traditionele, offline laden.

De ontwikkelingen op het gebied van duurzame mobiliteit en electrisch laden gaan bijzonder snel. Daarom begrijpen we dat het voor jou fijn is om één partij te hebben die jou upt-to-date brengt én houdt. Van advies tot installatie zijn onze experts jouw aanspreekpunt. Nu én in de toekomst.

Laadpas of handige tag

Met de laadpas of handige tag (sleutelhanger) kan je altijd en overal laden. In binnen- en nagenoeg overal in het buitenland. En voordelig ook, want je betaalt slechts €5,- per kaart, per maand! Exclusief laadkosten, natuurlijk.

Online vind je al je kosten en facturen terug in een handig overzicht.

Zakelijke oplossingen

Ook voor de zakelijke markt hebben we verschillende laadoplossingen. Gecertificeerde installatiemonteurs verzorgen een snelle en correcte installatie, waarna jij alle laadstations binnen jouw organisatie kan beheren.

Dat doe je op één centrale plek, met behulp van slimme software en het backoffice-platform. Daar vind je ook alle laadsessies terug, die van medewerkers én andere bezoekers voor een eventuele doorbelasting.

Razendsnelle installatie


In veel gevallen installeren onze monteurs binnen één week jouw laadstation! Zo geniet jij al snel van het gemak van thuisladen.

Persoonlijk advies


Altijd hoogstpersoonlijk en altijd op maat gesneden. Dankzij deze werkwijze krijgen je altijd een oplossing die bij je past.

Altijd volgens NEN-norm


Kwaliteit vinden we meer dan belangrijk. Alle technici zijn gecertificeerd en werken volgend alle kwaliteitsnormen en -eisen.

Complete dienstverlening


Onze dienstverlening is verrassend compleet. Van advies tot installatie en van laadstation tot laadpas. En dat is wel zo fijn.

Contact

Oostendorp Laadoplossingen

Oostendorp Laadoplossingen

Industrielaan 1
5405 AA Uden

Vandaag geopend

08:00 - 17:30

Over WATT

Onze duurzame mobiliteitsoplossingen ontwikkelen we met WATT: net als ons specialisten op het gebied van duurzame mobiliteit. Onze expertises sluiten perfect op elkaar aan. Net als onze ambities.


Wil je meer weten? Over WATT bijvoorbeeld, of over de samenwerking met Oostendorp Autogroep? Laat het ons weten, dan vertellen we je er meer over. Of ga direct naar de website van WATT en ontdek de voordelen.


Naar WATT