Officiële Honda dealer met groot aanbod occasions

Ontdek de breedste selectie nieuwe Honda modellen en hoogwaardige occasions bij Oostendorp, jouw officiële Honda merkdealer in de regio! Profiteer van aantrekkelijke acties en maak vandaag nog kennis met de opwindende wereld van Honda bij Oostendorp!

Voorraad Honda occasions

Honda bij Oostendorp – Officieel Honda Dealer

Ontdek de perfectie in elk detail met Honda bij Oostendorp. Honda's bieden standaard een uitgebreide uitrusting, gecombineerd met stijlvol design en geavanceerde veiligheidssystemen. Of je nu een nieuwe Honda wilt kopen, privé leasen of kiezen voor een prachtige Honda occasion, ons toegewijde team in Tilburg staat klaar om je te helpen, ook voor het onderhoud van jouw Honda.

Onze Honda modellen

01

Honda e:Ny1

Honda ZR-V e:HEV

Honda CR-V

Honda HR-V

Honda Civic

Honda Jazz

Honda Civic Type R

De Honda e:Ny1 belichaamt stijl en innovatie in de wereld van elektrische auto's, met een opvallend design en geavanceerde technologie die perfect passen bij stedelijke mobiliteit.

De Honda ZR-V e:HEV combineert elegantie en efficiëntie in een compacte hybride SUV, met geavanceerde technologieën en een opvallend design dat perfect aansluit bij moderne mobiliteitsbehoeften.

De Honda CR-V belichaamt veelzijdigheid en comfort in een SUV met geavanceerde hybride technologie, perfect geschikt voor zowel stedelijke als avontuurlijke rijervaringen.

De Honda HR-V combineert dynamiek en comfort in een compacte SUV met geavanceerde technologieën, waardoor hij perfect is voor stedelijke avonturen en lange reizen.

De Honda Civic staat bekend om zijn sportieve prestaties en betrouwbare technologieën, waardoor het een iconische keuze is voor liefhebbers van compacte auto's wereldwijd.

De Honda Jazz biedt een perfecte combinatie van veelzijdigheid en efficiëntie, met een ruim interieur en geavanceerde technologieën die zorgen voor een comfortabele en plezierige rijervaring.

De Honda Civic Type R is de belichaming van pure prestaties en opwinding, met een krachtige motor, sportieve handling en een iconisch ontwerp dat de grenzen van rijplezier verlegt.

Razendsnel wegrijden in een Honda?

Bij Oostendorp staat jouw zorgeloze rijplezier en gemak bovenaan. Ben je vandaag verliefd geworden op één van onze Honda occasions? Dan zorgen wij dat je snel de weg op kunt. Onze voorraad wordt iedere dag bijgewerkt en vanzelfsprekend kan je ook jouw huidige auto inruilen.

Onze diensten

Service PLUS pas

Jij bent als vaste klant belangrijk voor ons! Daarom krijg je bij onderhoud de Oostendorp Service PLUS pas met vele extra's waaronder:

  • 24-uurs Europese pechhulp
  • Gratis lampjes vervangen
  • Kosteloos vloeistoffen bijvullen
  • Controle airconditioning
  • Sterreparatie voorruit

Zorgeloos op weg met de Oostendorp Autopolis

  • Eén aanspreekpunt voor jouw autozaken
  • Altijd gratis vervangend vervoer
  • Tot 3 jaar aanschafwaardegarantie mogelijk
  • Geen eigen risico bij reparatie Oostendorp
  • Geen terugval in no claim bij parkeerschade én vandalisme

Honda onderhoud en reparatie

Onderhoud van jouw Honda is van groot belang voor jouw veiligheid en rijplezier. Bij Oostendorp voeren we alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden, reparaties en APK uit aan jouw Honda. Ons team van ervaren Honda specialisten werkt met passie aan jouw auto en zorgt dat je prettig kunt blijven rijden.

Maak direct eenvoudig jouw werkplaatsafspraak via onze online planmodule.

Onze Honda vestiging

Oostendorp Honda Tilburg

Honda Tilburg

Kraaivenstraat 30-B
5048 AB Tilburg

Vandaag geopend

08:00 - 18:00