Over ons

Oostendorp: jouw adres voor zorgeloos rijplezier

Oostendorp is jouw officiële merkdealer van Toyota, Mazda, Hyundai, Suzuki en Mitsubishi in de regio Oost-Brabant, Noord-Limburg en Zuid-Gelderland. Wij bieden zowel de nieuwste modellen van Toyota, Mazda, Hyundai, Suzuki en Mitsubishi als een brede selectie aan occasions van alle merken. Kom langs in een van onze vestigingen, bekijk ons diverse aanbod en maak een vrijblijvende proefrit. Bij Oostendorp geniet je gegarandeerd van zorgeloos rijplezier.

De Oostendorp Autogroep is al ruim 40 jaar jouw vertrouwde gezicht in de regio op het gebied van automotive. Gestart in 1976 met lelijke eendjes en uitgegroeid tot totaalaanbieder in automobiliteit. We zijn de trotste dealer van Toyota, Mazda, Hyundai, Suzuki en Mitsubishi. Daarnaast bieden we alle merken occasions en nemen we je ook graag de zorg uit handen als het gaat om de afhandeling van autoschade en glasherstel. Ook voor autolease, verzekeringen en financieringen kun je bij iedere vestiging probleemloos terecht. Bovendien bieden wij autoverhuur en shortlease. Neem direct contact met ons op en onze adviseurs vertellen je er graag meer over. 

Auto’s zijn onze lust en ons leven, maar we zijn nog veel gekker op jou als tevreden klant. Daarom gaan we voor jou door het vuur. Alles om jou zorgeloos rijplezier te bezorgen, we gaan ervoor! Wij vinden dat je zonder zorgen een auto moet kunnen kopen en laten onderhouden. Daarom bieden wij uitgebreide garanties waaronder 3 jaar op onze PLUS occasions, zolang de auto bij ons in onderhoud is. Als je jouw auto bij ons brengt voor onderhoud, dan maak je eenvoudig gebruik van onze haal- en brengservice, gratis leenfiets of vervangend vervoer. Heb je wat meer tijd? Dan is het vaak ook mogelijk om op jouw auto te wachten. We streven ernaar om het je zo makkelijk mogelijk te maken, gemak zonder drempels noemen we dat. Bij Oostendorp zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen. Wij bieden je standaard een goede all-in prijs zonder verborgen kosten. Dankzij eerlijk en helder advies van onze verkoopadviseurs en servicemanagers, ben je altijd verzekerd van een gegarandeerd kwalitatieve auto voor een vaste scherpe prijs.