Over ons

Oostendorp is de officiële dealer van Toyota, Mazda, Hyundai, Suzuki en Honda met 22 vestigingen in Oost-Brabant, Zuid-Gelderland en Noord-Limburg. Op deze pagina lees je meer over wie wij zijn.

Meer lezen

Oostendorp: jouw adres voor zorgeloos rijplezier

Oostendorp is jouw officiële merkdealer van Toyota, Mazda, Hyundai, Suzuki en Honda in de regio Noord-Brabant, Noord-Limburg en Zuid-Gelderland. Wij bieden zowel de nieuwste modellen van Toyota, Mazda, Hyundai, Suzuki en Honda als een brede selectie aan occasions van alle merken. Kom langs in een van onze vestigingen, bekijk ons diverse aanbod en maak een vrijblijvende proefrit. Bij Oostendorp geniet je gegarandeerd van zorgeloos rijplezier.

De Oostendorp Autogroep is al ruim 40 jaar jouw vertrouwde gezicht in de regio op het gebied van automotive. Gestart in 1976 met lelijke eendjes en uitgegroeid tot totaalaanbieder in automobiliteit. We zijn de trotste dealer van Toyota, Mazda, Hyundai, Suzuki en Honda. Daarnaast bieden we alle merken occasions en nemen we je ook graag de zorg uit handen als het gaat om de afhandeling van autoschade en glasherstel. Ook voor autolease, verzekeringen en financieringen kun je bij iedere vestiging probleemloos terecht. Bovendien bieden wij autoverhuur en shortlease. Neem direct contact met ons op en onze adviseurs vertellen je er graag meer over. 

Eerlijkheid, Service en Kwaliteit bij Oostendorp Autogroep

Auto’s zijn onze lust en ons leven, maar we zijn nog veel gekker op jou als tevreden klant. Daarom gaan we voor jou door het vuur. Alles om jou zorgeloos rijplezier te bezorgen, we gaan ervoor! Wij vinden dat je zonder zorgen een auto moet kunnen kopen en laten onderhouden.

Daarom bieden wij uitgebreide garanties waaronder 3 jaar op onze PLUS occasions, zolang de auto bij ons in onderhoud is. Als je jouw auto bij ons brengt voor onderhoud, dan maak je eenvoudig gebruik van onze haal- en brengservice, gratis leenfiets of vervangend vervoer. Heb je wat meer tijd? Dan is het vaak ook mogelijk om op jouw auto te wachten. We streven ernaar om het je zo makkelijk mogelijk te maken, gemak zonder drempels noemen we dat.

De voordelen van Oostendorp

Zorgeloos rijplezier

Oostendorp biedt uitgebreide garantie op nieuwe auto’s en 3 jaar op onze Plus selectie occasions, zolang de auto bij ons in onderhoud is. Dat durven we aan, omdat we het volste vertrouwen hebben in onze merken én in onze merkspecialisten die occasions inkopen en onderhouden. We maken bij onderhoud alleen gebruik van originele merkonderdelen en checken jouw auto op 130 punten voordat we hem aan je afleveren.

Eerlijk & helder advies

Bij Oostendorp zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen. Daarom werken we bijvoorbeeld met heldere prijzen zonder verborgen kosten. De prijzen van voorraadauto’s die je op onze website ziet, zijn all-in en dus helemaal rijklaar. Onze verkoopadviseurs en servicemanagers geven je eerlijk advies in heldere taal. Bij onderhoud vertellen we je vooraf welke kosten je kunt verwachten, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Gemak zonder drempels

Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan?! Als je jouw auto bij ons brengt voor onderhoud, dan kun je gebruikmaken van onze haal- en brengservice, gratis leenfiets of vervangend vervoer. Als je wat meer tijd hebt, dan is het vaak ook mogelijk om op jouw auto te wachten. Met onze Service Plus Pas bieden we allemaal gemakkelijke gratis extra’s, zoals het vervangen van lampjes en gratis sterreparatie van de voorruit. Daar heb je dus geen omkijken naar.

Jouw rijplezier, onze prioriteit

Bij Oostendorp zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen. Wij bieden je standaard een goede all-in prijs zonder verborgen kosten. Dankzij eerlijk en helder advies van onze verkoopadviseurs en servicemanagers, ben je altijd verzekerd van een gegarandeerd kwalitatieve auto voor een vaste scherpe prijs.

Waarom Oostendorp Autogroep?

Vertrouwen en veiligheid

Onze occasions en nieuwe auto's worden zonder enige twijfel grondig getest.

Garantie

Wij staan persoonlijk voor je klaar met altijd een oplossing voor jouw mobiliteit.

14 dagen risicoloos rijden

Voldoet je auto niet aan je verwachting? Lever hem in en krijg je geld terug.

Oostendorp Autopolis

Geen zorgen over service, keuringen, vervangend vervoer en meer.