Autoruitschade

Een sterretje, barst of scheur in jouw autoruit? De vakkundige collega's van ABS Oostendorp Autoruitschade verhelpen de ruitschade graag.

Meer weten?

Een oplossing voor elke autoruitschade

Een sterretje, barst of scheur in jouw autoruit? Onze vakkundige collega's van Oostendorp Autoruitschade, verhelpen de ruitschade graag. Oostendorp Autoruitschade is aangesloten bij de landelijke keten ABS Autoruitherstel. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het repareren en vervangen van autoruiten. Met de nieuwste technieken en vakkundige monteurs, ben je verzekerd van de beste kwaliteit en persoonlijke service. Uiteraard regelen we, indien gewenst, de afwikkeling met jouw verzekeraar.


Oostendorp Autoruitschade heeft vestigingen in Den Bosch, Nijmegen, Oss, Uden en Venray maar helpt ook op locatie bij jou thuis of op het werk. Oostendorp Autoruitschade is aangesloten bij de BOVAG, een keurmerk dat garant staat voor kwaliteit. Ook is Oostendorp Autoruitschade officieel partner en voorkeursreparateur van nagenoeg iedere verzekeraar en leasemaatschappij in Nederland. Onze vakkundige monteurs helpen je snel en efficiƫnt. Terwijl de schade wordt hersteld, bieden wij een passende vervoersoplossing, zodat je kunt blijven doen wat je gepland had. Ons ervaren en deskundige team zal jouw auto zo snel mogelijk herstellen, zodat je weer vlot en veilig de weg op kunt.
Ga naar ABS | Oostendorp Autoruitschade