Schadeherstel

Schade aan je auto? Vervelend, maar wij lossen het graag voor je op. Onze collega's van Oostendorp Autoschade repareren zowel kleine als complexe autoschades.

Meer weten?

Een oplossing voor elke autoschade

Schade aan je auto? Vervelend, maar onze collega's van Oostendorp Autoschade lossen het graag voor je op. Oostendorp Autoschade is aangesloten bij de landelijke keten ABS Autoherstel en repareert zowel kleine als complexe autoschades. Met moderne technieken, goed opgeleide vakmensen en het juiste gereedschap, herstellen we iedere autoschade en regelen we indien gewenst de afwikkeling met jouw verzekeraar of leasemaatschappij. De specialisten van Oostendorp Autoschade zorgen dat elke deuk, kras, hagelschade of andere schade aan jouw auto of bedrijfswagen snel en vakkundig wordt hersteld.


Oostendorp Autoschade heeft vestigingen in Den Bosch, Nijmegen, Oss en Uden en is officieel partner en voorkeursreparateur van nagenoeg iedere verzekeraar en leasemaatschappij in Nederland. Oostendorp Autoschade is aangesloten bij de BOVAG, een keurmerk dat garant staat voor kwaliteit. Terwijl de schade wordt hersteld, bieden wij een passende vervoersoplossing, zodat je kunt blijven doen wat je gepland had. Ons ervaren en deskundige team zal jouw auto zo snel mogelijk herstellen, zodat je weer vlot en veilig de weg op kunt.


Ga naar Oostendorp Autoschade