Officiële Suzuki dealer met groot aanbod occasions

Een Suzuki is betrouwbaar en betaalbaar in aanschaf en gebruik. Bij Oostendorp kun je natuurlijk terecht voor een nieuwe Suzuki, maar ook voor (jong) gebruikte occasions.

Bekijk onze voorraad

Suzuki vitara hybrid

Suzuki bij Oostendorp – Suzuki dealer

Wegrijden in een waardevaste auto die eerlijk en betrouwbaar is in aanschaf en gebruik? Kies dan voor een van de Suzuki modellen van Oostendorp. Dynamisch en speels om te rijden, voorzien van slimme technologie en een iconisch design.

Wil je een nieuwe Suzuki kopen of private leasen? Of gaat jouw voorkeur uit naar een betrouwbare occasion? Kom langs bij een van onze Suzuki vestigingen in Arnhem, Den Bosch, Eindhoven of Nijmegen en ons team adviseert je graag.

Onze Suzuki modellen

01

Suzuki Ignis

Suzuki Swift

Suzuki Vitara

Suzuki S-Cross

Suzuki Swace

Suzuki Across

Suzuki Jimny

Een laag verbruik, lage wegenbelasting en een eigenzinnig design. Is deze compacte SUV met zijn karakteristieke looks iets voor jou?

De vierde generatie Swift kenmerkt zichzelf door een strak nieuw design, geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en een speels weggedrag.

Stijlvol, stoer en solide. Dat zijn de kenmerken van de betrouwbare Suzuki Vitara. Deze schone en zuinige allroader is nu ook leverbaar met een nieuwe en effieciënte Full Hybird aandrijflijn.

De gloednieuwe Suzuki S-Cross heeft een stoer design en is voorzien van slimme veiligheidssystemen. De nieuwe Suzuki S-Cross is leverbaar in acht verschillende exterieurkleuren.

Atletisch, efficiënt en uiterst comfortabel. Dat kenmerkt de nieuwe Suzuki Swace. De Swace is compleet uitgerust in premium kwaliteit en is zeer ruim ingedeeld.

De Suzuki Across, een robuuste, ruime en sportieve SUV met een geavanceerd Plug-in Hybrid-systeem en E-Four vierwielaandrijving. Je kan er maar liefst 75 kilometer volledig elektrisch mee rijden!

De Jimny Professional is ongekend sterk in het terrein, compact en veelzijdig in de stad en nu nog beter geschikt als bedrijfswagen.

Direct onderweg in een betrouwbare Suzuki

Bij Oostendorp Suzuki bieden wij je standaard een goede prijs, zorgeloos rijplezier en het grootste gemak. Ga je ook voor een van de betrouwbare, zuinige en veilige Suzuki modellen? Dan verzorgen onze merkspecialisten een vlekkeloos aanschafproces. Voor advies, inruil en onderhoud ondersteunen onze kenners je graag. Bekijk direct ons actuele aanbod.

Onze diensten

Service PLUS pas

Jij bent als vaste klant belangrijk voor ons! Daarom krijg je bij onderhoud de Oostendorp Service PLUS pas met vele extra's waaronder:

 • 24-uurs Europese pechhulp
 • Gratis lampjes vervangen
 • Kosteloos vloeistoffen bijvullen
 • Controle airconditioning
 • Sterreparatie voorruit

Zorgeloos op weg met de Oostendorp Autopolis

 • Eén aanspreekpunt voor jouw autozaken
 • Altijd gratis vervangend vervoer
 • Tot 3 jaar aanschafwaardegarantie mogelijk
 • Geen eigen risico bij reparatie Oostendorp
 • Geen terugval in no claim bij parkeerschade én vandalisme
Toyota werkplaats - bandenwissel

Suzuki onderhoud en reparatie

Onderhoud aan jouw Suzuki is ontzettend belangrijk om jouw veiligheid en rijplezier te blijven waarborgen. Bij Oostendorp helpen onze deskundige Suzuki-monteurs je graag verder met een onderhoudsbeurt, APK of reparatie.

Maak eenvoudig online een afspraak via de planmodule en onze Suzuki specialisten zorgen ervoor dat je spoedig de weg kunt vervolgen.

Nu 6 jaar Suzuki-garantie

Betrouwbaarheid staat bij Suzuki hoog in het vaandel. Daarom krijg je voortaan niet 3 maar 6 jaar garantie (tot een maximum van 150.000 kilometer) op alle modellen, uitvoeringen en kleuren.

Wat houdt dat in?

 • Algemene garantie: 6 jaar of maximaal 150.000 kilometer
 • Carrosseriegarantie: 12 jaar zonder kilometerbeperking
 • Lakgarantie: 3 jaar zonder kilometerbeperking

Bewezen betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid staat bij Suzuki hoog in het vaandel. En dat is bewezen want in verschillende betrouwbaarheidsonderzoeken staat Suzuki steevast bovenaan. Daarom krijg je voortaan maarliefst 6 jaar garantie op een nieuwe Suzuki! We duiken samen met je de details in:


Algemene Suzuki-Garantie

Elke nieuwe Suzuki heeft een algemene garantie van 6 jaar of maximaal 150.000 kilometer.

Carrosserie-Garantie

Elk model van Suzuki is van uitstekende kwaliteit en daarom krijg je 12 jaar garantie tegen het doorroesten van binnenuit.

Hybride-Garantie

Op hybride modellen is ook een garantietermijn van 6 jaar of maximaal 150.000 kilometer van kracht op de volgende onderdelen:

- Gecombineerde startmoto/dynamo (ISG)

- Extra vermogensmodule (Lithium-ion batterij)
Lakgarantie

Op de lak van Suzuki's geldt een garantieperiode van 3 jaar, zelfs zónder kilometerbeperking.

Onze Suzuki vestigingen

Oostendorp Suzuki Den Bosch

Suzuki Den Bosch

Hervensebaan 11
5232 JL 's-Hertogenbosch

Vandaag geopend

08:30 - 18:00

Oostendorp Suzuki Nijmegen

Suzuki Nijmegen

Hulzenseweg 22
6534 AN Nijmegen

Vandaag geopend

08:30 - 18:00

Oostendorp Suzuki Eindhoven

Suzuki Eindhoven

Pietersbergweg 31
5628 BS Eindhoven

Vandaag geopend

08:30 - 18:00

Oostendorp Suzuki Arnhem

Suzuki Arnhem

Hazenkamp 70
6836 BA Arnhem

Vandaag geopend

08:30 - 18:00