Mazda: mens en machine in harmonie

Het Japanse Mazda benadert ontwerpen als pure kunstvorm. Elk detail vergroot het gevoel van eenheid en draagt bij aan het ultieme rijplezier.

Bekijk onze Mazda voorraad

Mazda bij Oostendorp – Officieel Mazda Dealer

Ben je op zoek naar een auto waarbij is nagedacht over ieder detail? Bekijk dan Mazda bij Oostendorp. Mazda's zijn standaard rijk uitgerust en stijlvol in combinatie met slimme veiligheidssystemen. Wil je een nieuwe Mazda kopen of private leasen? Of ga je voor een fraaie Mazda occasion? Ons team in Den Bosch, Helmond, Nijmegen en Uden staan voor jou klaar, natuurlijk ook voor onderhoud aan uw Mazda.

Onze Mazda modellen

01

Mazda2

Mazda2 Hybrid

Mazda3

Mazda CX-30

Mazda CX-5

Mazda CX-60

Mazda6

Mazda MX-5

Mazda MX-30

Mazda MX-30 R-EV

Mazda CX-80

Een afgewogen combinatie tussen ontwerp, techniek en rijgedrag. Benieuwd? Kom langs in een van onze vestigingen en ervaar de Mazda2 zelf!

De vernieuwde Mazda2 Hybrid heeft een vernieuwd design, nieuwe sportieve & luxe uitvoeringen en is ook weer superefficiënt.

Oog voor de kleinste details, een perfecte rijervaring gegarandeerd. Met aandacht voor design en veiligheid, geniet u beslist van een comfortabele doch sportieve rit.

Een krachtig, sportief design met een bijzonder rijk gevoel van binnen. Het interieur van de Mazda CX-30 is ontworpen volgens het Japanse Kodo-design, waarbij de kunst van het weglaten centraal staat.

Stijlvol, ruim en dynamisch. Dat is de vernieuwde Mazda CX-5. Voorzien van geweldige rijeigenschappen en met voldoende ruimte voor het hele gezin.

Zelfverzekerd, subtiel en krachtig. Maak kennis met de nieuwe Mazda CX-60 Plug-in Hybrid.Subtiel van buiten, maar bijzonder krachtig in rijgedrag.

Met een juiste balans tussen comfort, sportiviteit en verbruik, geniet je zowel van een vlotte snelwegrit als van een drukke stadsreis.

Ben je klaar om plezier te maken? Kies dan voor de Mazda MX-5. Dé tweepersoons sportwagen voor natuurlijk en soepel rijplezier.

Een echte crossover, met een imposant voorkomen en hoge instap. De zogenaamde freestyle achterdeuren, die in tegenovergestelde richting openen, onderstrepen het design van deze ruime EV.

Maak kennis met de unieke plug-in hybride van Mazda. Met een rijbereik tot wel 85 kilometer leg je de meeste ritten volledig elektrisch af. Geniet ook van het gemak van elektrisch rijden binnen handbereik.

Zelfverzekerd, subtiel en krachtig. Maak kennis met de nieuwe Mazda CX-80 Plug-in Hybrid.Subtiel van buiten, maar bijzonder krachtig in rijgedrag.

De elektrische Mazda MX-30

De Mazda MX-30 is een echte crossover, met een imposant voorkomen en hoge instap. De zogenaamde freestyle achterdeuren, die in tegenovergestelde richting openen, onderstrepen het design van deze ruime EV.

Ontdek alles over de Mazda MX-30 inclusief de prijs, specificaties en andere veel gestelde vragen op de speciale pagina.

Onze diensten

Service PLUS pas

Jij bent als vaste klant belangrijk voor ons! Daarom krijg je bij onderhoud de Oostendorp Service PLUS pas met vele extra's waaronder:

  • 24-uurs Europese pechhulp
  • Gratis lampjes vervangen
  • Kosteloos vloeistoffen bijvullen
  • Controle airconditioning
  • Sterreparatie voorruit

Zorgeloos op weg met de Oostendorp Autopolis

  • Eén aanspreekpunt voor jouw autozaken
  • Altijd gratis vervangend vervoer
  • Tot 3 jaar aanschafwaardegarantie mogelijk
  • Geen eigen risico bij reparatie Oostendorp
  • Geen terugval in no claim bij parkeerschade én vandalisme

Mazda onderhoud en reparatie

Wij staan ook na de aankoop van jouw Mazda voor je klaar. Je kunt bij Oostendorp terecht voor onderhoud, zoals de kleine en grote beurt. Zo voorkomen we dure reparaties. Ons team van ervaren Mazda specialisten werkt met passie aan jouw auto en zorgt dat je prettig kunt blijven rijden. Maak direct eenvoudig een werkplaatsafspraak via onze online planmodule.

Onze Mazda vestigingen

Oostendorp Mazda Den Bosch

Mazda Den Bosch

Afrikalaan 16
5232 BD 's-Hertogenbosch

Vandaag geopend

08:30 - 18:00

Oostendorp Mazda Helmond

Mazda Helmond

Varenschut 5
5705 DK Helmond

Vandaag geopend

08:30 - 18:00

Oostendorp Mazda Nijmegen

Mazda Nijmegen

Microweg 51
6545 CL Nijmegen

Vandaag geopend

08:30 - 18:00

Oostendorp Mazda Uden

Mazda Uden

Oude Udenseweg 25A
5405 PD Uden

Vandaag geopend

08:30 - 18:00