Mazda MX-30 R-EV

Maak kennis met de unieke plug-in hybride van Mazda. Met een rijbereik tot wel 85 kilometer leg je de meeste ritten volledig elektrisch af. Geniet ook van het gemak van elektrisch rijden binnen handbereik.

Ontdek de Mazda MX-30 editie R

De R staat voor de terugkeer van de rotatiemotor, een toonbeeld van Mazda’s eigenzinnige aanpak. Mazda was namelijk de eerste ter wereld die de rotatiemotor met twee rotors tot een commercieel succes wist te maken. De rotatiemotor is lichter, compacter, produceert minder geluid en heeft minimale trillingen doordat hij als generator de batterij oplaadt.

De Mazda MX-30 Plug-in Hybride

De Plug-in Hybride van Mazda is opnieuw uitgevonden. De wielen worden, net als bij een volledig elektrische auto, alleen aangedreven door de elektromotor. Het grote verschil met andere hybride auto’s is dat niet de benzinemotor de wielen aandrijft, maar dat die werkt als een generator om de batterij op te laden. De aandrijving is dus altijd elektrisch, hoe en waar je ook rijdt.

6 Jaar Mazda fabrieksgarantie

De Mazda fabrieksgarantie is zes jaar geldig tot een maximum van 150.000 km. De garantie is gekoppeld aan de auto en is overdraagbaar aan de volgende eigenaar. In je garantieboekje vind je alle details en de voorwaarden. Voor een lithium-ion batterij geldt een fabrieksgarantie van acht jaar met een maximum van 160.000 kilometer. Voor vragen kun je altijd terecht bij een van onze Mazda adviseurs. 

Onze Mazda vestigingen

Oostendorp Mazda Den Bosch

Mazda Den Bosch

Afrikalaan 16
5232 BD 's-Hertogenbosch

Vandaag geopend

08:30 - 18:00

Oostendorp Mazda Helmond

Mazda Helmond

Varenschut 5
5705 DK Helmond

Vandaag geopend

08:30 - 18:00

Oostendorp Mazda Nijmegen

Mazda Nijmegen

Microweg 51
6545 CL Nijmegen

Vandaag geopend

08:30 - 18:00

Oostendorp Mazda Uden

Mazda Uden

Oude Udenseweg 25A
5405 PD Uden

Vandaag geopend

08:30 - 18:00