Mazda CX-60

Zelfverzekerd, subtiel en krachtig. Maak kennis met de nieuwe Mazda CX-60 Plug-in Hybrid. Nu te bewonderen in onze showroom. Verkrijgbaar vanaf €53.890,-. Benieuwd? Plan direct een overtuigende proefrit.

Bekijk onze voorraad

Mazda CX-60: een ultieme rijervaring

Maak kennis met de eerste Plug-in Hybrid van Mazda: de Mazda CX-60. Subtiel van buiten, maar bijzonder krachtig in rijgedrag. De zelfverzekerde styling beschikt over de nieuwste vorm van de unieke Kodo-designfilosofie van Mazda. Je herkent de Mazda CX-60 aan zijn fraaie en natuurlijke proporties. Benieuwd naar deze opvallende nieuwe SUV met zijn stoere karakter? Plan een alleszeggende proefrit!

Plan een proefrit

Mazda CX-60_eerste plug-in hybrid van Mazda

Mazda CX-60

Ook op zoek naar ultiem rijplezier? Dat is bij de Mazda CX-60, dankzij de hele reeks innovatieve, mensgerichte technologieën, gegarandeerd! De Mazda CX-60 creëert een ultieme rijervaring voor bestuurder en inzittenden. Bovendien wordt de CX-60 gekenmerkt door het rustgevende, elegante interieur. De Mazda CX-60 is een echte SUV voor vooruitstrevende bestuurders. Heb je interesse? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.


Neem contact op

Indien u het gebruik van cookies heeft geaccepteerd, dan wordt hier een video getoond. U kunt uw keuze wijzigen op de privacy pagina.

Mazda Private Lease bij Oostendorp

Kies voor Mazda Private Lease en geniet van alle voordelen, voor een vast bedrag per maand. Je rijdt direct een nieuwe Mazda, zonder daarvoor aan de volledige aanschafwaarde te voldoen. Kom langs in de showroom om de mogelijkheden te bespreken.

  • Eerlijke voorwaarden
  • 14 dagen bedenktijd
  • Beschermd tegen onverwachte kosten

6 Jaar Mazda fabrieksgarantie

De Mazda fabrieksgarantie is zes jaar geldig tot een maximum van 150.000 km. De garantie is gekoppeld aan de auto en is overdraagbaar aan de volgende eigenaar. In je garantieboekje vind je alle details en de voorwaarden. Voor een lithium-ion batterij geldt een fabrieksgarantie van acht jaar met een maximum van 160.000 kilometer. Voor vragen kun je altijd terecht bij een van onze Mazda adviseurs. 

Veelgestelde vragen

Waarom achterwielaandrijving?
Het volledig nieuwe platform met achterwielaandrijving verdeelt de krachten veel beter tijdens optrekken, afremmen, sturen en in de bocht. Dynamische eigenschappen als grip, stuurgedrag en weggedrag zijn nu een stuk beter in vergelijking met een auto met voorwielaandrijving en de auto is daardoor bovendien ook soepeler en stiller geworden.
Hoe ziet de nieuwe aandrijflijn eruit?
De CX-60 is de eerste Plug-in Hybrid van Mazda. De Skyactiv aandrijving bestaat uit een vier-in-lijn 2.5l Skyactiv-G benzinemotor in combinatie met een elektromotor, die wordt aangedreven door een accu van 17,8 kWh.
Rijdt de auto nog wel als een echte Mazda?
Mazda heeft alles uit de kast gehaald wat Mazda heeft geleerd bij het maken van de best verkochte roadster ter wereld, de Mazda MX-5, én de toonaangevende crossovers van Mazda. Hierdoor biedt de Mazda CX-60 nu het rijgedrag, het vermogen en de sensatie die nodig zijn om de bestuurder en inzittende de rit van hun leven te laten beleven.
Vanaf wanneer is de Mazda CX-60 te bestellen?
De Mazda CX-60 is te bestellen sinds 9 maart 2022 en wordt vanaf september 2022 geleverd.
Vanaf wanneer staat de Mazda CX-60 bij de dealer?
Vanaf september 2022 staat de Mazda CX-60 bij ons in de showroom.
Vanaf wanneer is de Mazda CX-60 leverbaar?
De Mazda CX-60 wordt vanaf september 2022 uitgeleverd.
Wat is de motorinhoud van de PHEV?
De Plug-in Hybride is uitgerust met een 2.5l 4-cilinder Skyactiv-G motor.
Hoeveel vermogen/ pk heeft de PHEV?
241kW (327pk) totaalvermogen.
Hoe werkt het opladen met de Mazda CX-60?
Laad je Mazda CX-60 op terwijl jij geniet van je nachtrust of rustig op kantoor werkt. Een laadpaal laadt tot wel acht keer sneller dan een klassiek stopcontact en is bovendien veiliger voor je huis, je kantoor én je Mazda CX-60.Dit vinden de experts

Onze Mazda vestigingen

Oostendorp Mazda Den Bosch

Mazda Den Bosch

Afrikalaan 16
5232 BD 's-Hertogenbosch

Vandaag gesloten

Oostendorp Mazda Helmond

Mazda Helmond

Varenschut 5
5705 DK Helmond

Vandaag gesloten

Oostendorp Mazda Nijmegen

Mazda Nijmegen

Microweg 51
6545 CL Nijmegen

Vandaag gesloten

Oostendorp Mazda Uden

Mazda Uden

Oude Udenseweg 25A
5405 PD Uden

Vandaag gesloten