Mazda MX-5

Mazda MX-5: alles voor uw rijplezier

Open het dak moeiteloos in slechts één beweging en geniet van sportief, levendig rijgedrag met een aangenaam comfort. Rijd voortaan met een brede lach op jouw gezicht en ga voor een Mazda MX-5. Bij Oostendorp Auto heb je de keuze uit een nieuwe Mazda MX-5 of een occasion.  Onze merkspecialisten adviseren je graag: past de MX-5 roadster bij u of gaat u voor de MX-5 RF? Wij ontvangen je graag in onze showroom in Den Bosch, Helmond, Nijmegen of Uden. Ons team en de koffie staan voor jou klaar!

Plan een proefrit

Mazda MX-5

Wat een plezier! Geniet van een nieuwe Mazda MX-5, nieuw beschikbaar vanaf €39.690,-. Heb je interesse? Bekijk dan de brochure van de Mazda MX-5 of kom langs bij een van onze vestigingen in Den Bosch, Helmond, Nijmegen of Uden.


Vraag offerte aan

Indien u het gebruik van cookies heeft geaccepteerd, dan wordt hier een video getoond. U kunt uw keuze wijzigen op de privacy pagina.

Mazda Private Lease bij Oostendorp

Kies voor Mazda Private Lease en geniet van alle voordelen, voor een vast bedrag per maand. Je rijdt direct een nieuwe Mazda, zonder daarvoor aan de volledige aanschafwaarde te voldoen. Kom langs in de showroom om de mogelijkheden te bespreken.

- Eerlijke voorwaarden
- 14 dagen bedenktijd
- Beschermd tegen onverwachte kosten

6 Jaar Mazda fabrieksgarantie

De Mazda fabrieksgarantie is zes jaar geldig tot een maximum van 150.000 km. De garantie is gekoppeld aan de auto en is overdraagbaar aan de volgende eigenaar. In je garantieboekje vind je alle details en de voorwaarden. Voor een lithium-ion batterij geldt een fabrieksgarantie van acht jaar met een maximum van 160.000 kilometer. Voor vragen kun je altijd terecht bij een van onze Mazda adviseurs. Dit vinden de experts

Onze Mazda vestigingen

Oostendorp Mazda Den Bosch

Mazda Den Bosch

Afrikalaan 16
5232 BD 's-Hertogenbosch

Vandaag geopend

08:30 - 18:00

Oostendorp Mazda Helmond

Mazda Helmond

Varenschut 5
5705 DK Helmond

Vandaag geopend

08:30 - 18:00

Oostendorp Mazda Nijmegen

Mazda Nijmegen

Microweg 51
6545 CL Nijmegen

Vandaag geopend

08:30 - 18:00

Oostendorp Mazda Uden

Mazda Uden

Oude Udenseweg 25A
5405 PD Uden

Vandaag geopend

08:30 - 18:00