De nieuwe Hyundai i10

De Hyundai i10. De sportieve stadsauto.

De Hyundai i10 is met 252 liter laadvolume en zijn beperkte lengte van 3.76 meter ideaal voor in de stad. Eenvoudig te manoeuvreren door het drukke verkeer en gemakkelijk te parkeren, zelfs op de kleinste parkeerplaatsen. Met zijn vriendelijke vormen en vrolijke kleuren valt hij op vanaf de eerste blik. Met in totaal 22 kleurcombinaties en 3 verschillende interieurtinten, kun je jouw i10 helemaal personaliseren naar eigen smaak. Kies ook voor deze sportieve stadsauto, inclusief uitgebreide veiligheidsuitrustig met onder andere noodremhulp in de stad met voetgangersherkenning en actieve rijstrookassistent. De Hyundai i10 is klaar voor grootse momenten. Jij ook? Kom dan naar onze showroom en maak direct een proefrit!

Zoek Hyundai i10De Hyundai i10

De nieuwe Hyundai i10 is al beschikbaar vanaf € 15.595,- of voor Private Lease vanaf €260,- per maand. De Hyundai i10 is bovendien voorzien van de naadloze Bluelink-connectiviteit en dus profiteer je onder andere van online stemherkenning en actuele informatie over weer, verkeer en parkeerruimtes. Bekijk de brochure en ontdek meer. De Hyundai i10 nu al in het echt bewonderen? Dat kan bij Oostendorp Auto Hyundai Den Bosch, Helmond of Nijmegen. Wij ontvangen je graag voor een vrijblijvend adviesgesprek of een proefrit.


Bekijk de brochure

Indien u het gebruik van cookies heeft geaccepteerd, dan wordt hier een video getoond. U kunt uw keuze wijzigen op de privacy pagina.Dit vinden de experts

Plan je proefrit

Vraag offerte aan

Onze Hyundai vestigingen

Oostendorp Hyundai Den Bosch

Hyundai Den Bosch

Afrikalaan 16
5232 BD 's-Hertogenbosch

Vandaag gesloten

Oostendorp Hyundai Helmond

Hyundai Helmond

Varenschut 5
5705 DK Helmond

Vandaag gesloten

Oostendorp Hyundai Nijmegen

Hyundai Nijmegen

Microweg 51
6545 CL Nijmegen

Vandaag gesloten