Hyundai i20

Een onderscheidende en dynamische auto. Compact en voorzien van de beste veiligheid en slimme connectiviteit. De Hyundai i20 is dynamisch, opvallend en vol zelfvertrouwen. Nu in de showroom. Maak direct een afspraak en ontdek hem zelf!

Bekijk onze voorraad

Hyundai i20, sportief en onderscheidend

De Hyundai i20 valt op met zijn dynamische, sportieve en gedurfde look. Geniet van de naadloze connectiviteit en ga voor nog meer plezier en comfort in iedere rit. Geïnteresseerd in deze sportieve en verrassend ruime Hyundai i20? Onze verkoopadviseurs staan voor je klaar en geven je eerlijk advies in heldere taal. Bovendien bieden we altijd, indien gewenst, een goed inruilaanbod voor jouw huidige auto. Ons team in Den Bosch, Helmond en Nijmegen staat voor je klaar!

Plan uw proefrit


Hyundai i20

De Hyundai i20 is al beschikbaar vanaf € 21.795,- en ook verkrijgbaar met Private Lease. Geïnteresseerd? Bekijk dan de brochure van de Hyundai i20 of kom langs op een van onze vestigingen voor een vrijblijvende proefrit. Terwijl jij proefrijdt, taxeren wij jouw huidige auto (indien gewenst).


Bekijk brochure

Indien u het gebruik van cookies heeft geaccepteerd, dan wordt hier een video getoond. U kunt uw keuze wijzigen op de privacy pagina.Dit vinden de experts

Plan je proefrit

Vraag offerte aan

Hyundai Private Lease bij Oostendorp Autogroep

Kies voor Hyundai Private Lease en geniet van alle voordelen, voor een vast bedrag per maand. Je rijdt direct een nieuwe Hyundai, zonder daarvoor een grote investering te hoeven doen. Kom langs in de showroom om de mogelijkheden te bespreken.

  • Eerlijke voorwaarden
  • 14 dagen bedenktijd
  • Beschermd tegen onverwachte kosten

Onze Hyundai vestigingen

Oostendorp Hyundai Den Bosch

Hyundai Den Bosch

Afrikalaan 16
5232 BD 's-Hertogenbosch

Vandaag geopend

08:30 - 18:00

Oostendorp Hyundai Helmond

Hyundai Helmond

Varenschut 5
5705 DK Helmond

Vandaag geopend

08:30 - 18:00

Oostendorp Hyundai Nijmegen

Hyundai Nijmegen

Microweg 51
6545 CL Nijmegen

Vandaag geopend

08:30 - 18:00