Hyundai i20 N Line

Dynamische sportiviteit, met boordevol veiligheid en efficiency. Dat is de meest dynamische Hyundai i20 N Line. Val op en geef andere het nakijken met de op sportiviteit gerichte i20. Plan direct een proefrit bij een van onze vestigingen.

Bekijk onze voorraad

Hyundai i20 N Line, krachtig, dynamisch en bijzonder sportief

Negen onderscheidende kleuren en optioneel contrastrerende kleur voor het dak. Deze stoere Hyundai i20 N Line is volledig te personaliseren. Met zijn indrukwekkende grille, nieuwe voorbumper en ranke achterbumper is deze auto klaar voor aerodynamische prestaties. Is deze sportieve Hyundai i20 N Line iets voor jou? Bij Oostendorp Autogroep bieden we een ruime voorraad. Bovendien profiteert u, indien gewenst, van een inruilvoorstel op maat. Bent u geïnteresseerd in een van onze Hyundai i20 N Line modellen, dan zorgen wij dat je snel de weg op kunt.

Plan uw proefrit


Hyundai i20 N Line

De op autosport geïnspireerde N Line is een lust voor het oog. De specifieke voorbumper bevat een exclusieve, grijze karakterlijn onder de grille met een fraaie oppervlaktestructuur. De N Line kenmerkt zich door een krachtige, dynamische uitstraling. Deze uitstraling vind je ook terug in de energieke achterzijde. Ook vind je op meerdere plekken de iconische N Line-badge terug, welke het sportieve karakter van de auto accentuurt. Ga ook onderweg in deze expressieve en opwindende i20 N Line, beschikbaar vanaf €24.435,- Geïnteresseerd? De adviseurs bij onze vestigingen in Den Bosch, Helmond en Nijmegen helpen je graag met het maken van jouw keuze. Bekijk ons aanbod in onze digitale showroom.
Dit vinden de experts

Plan je proefrit

Vraag offerte aan

Hyundai Private Lease bij Oostendorp Autogroep

Kies voor Hyundai Private Lease en geniet van alle voordelen, voor een vast bedrag per maand. Je rijdt direct een nieuwe Hyundai, zonder daarvoor een grote investering te hoeven doen. Kom langs in de showroom om de mogelijkheden te bespreken.

  • Eerlijke voorwaarden
  • 14 dagen bedenktijd
  • Beschermd tegen onverwachte kosten

Onze Hyundai vestigingen

Oostendorp Hyundai Den Bosch

Hyundai Den Bosch

Afrikalaan 16
5232 BD 's-Hertogenbosch

Vandaag gesloten

Oostendorp Hyundai Helmond

Hyundai Helmond

Varenschut 5
5705 DK Helmond

Vandaag gesloten

Oostendorp Hyundai Nijmegen

Hyundai Nijmegen

Microweg 51
6545 CL Nijmegen

Vandaag gesloten