Hyundai i30 Wagon

Hyundai i30 Wagon, elegant en energiek

De Hyundai i30 Wagon is dynamisch en tegelijkertijd bijzonder ruim met de nadruk op comfort. Ga stijlvol onderweg in deze riante, comfortabele en elegante station. Geïnteresseerd in deze smaakvolle Hyundai i30 Wagon? Bij Oostendorp Auto kijken we graag samen naar jouw wensen en voorzien we jou van een persoonlijk advies. Je profiteert bovendien, indien gewenst, van een aantrekkelijk inruilvoorstel voor jouw huidige auto. We staan voor je klaar!

Zoek Hyundai i30


Bekijk ook de andere Hyundai i30 uitvoeringen:
i30 5-deurs | i30 Wagon N Line
i30 N Line


Hyundai i30 Wagon

Voorzien van slimme technologie, klaar voor jouw actieve levensstijl. Alles binnen handbereik  voor de optimale rijbeleving in deze veelzijdige stationwagen. Ontspannen, uitgerust en uitgebreide gemaksvoorzieningen. Klaar voor een rit in deze stijlvolle i30 Wagon? De Hyundai i30 Wagon, voorzien van de Bluelink-connectiviteitsdiensten, is al beschikbaar vanaf €31.195,- of vanaf €505,- per maand met Private Lease . Benieuwd? Ons team van merkspecialisten in Den Bosch, Helmond of Nijmegen begeleiden je graag in het aankoopproces. Alles om jou zorgeloos rijplezier te bezorgen!

Bekijk ons aanbod

Bekijk brochureDit vinden de experts

Plan je proefrit

Vraag offerte aan

Hyundai Private Lease bij Oostendorp Autogroep

Kies voor Hyundai Private Lease en geniet van alle voordelen, voor een vast bedrag per maand. Je rijdt direct een nieuwe Hyundai, zonder daarvoor een grote investering te hoeven doen. Kom langs in de showroom om de mogelijkheden te bespreken.

  • Eerlijke voorwaarden
  • 14 dagen bedenktijd
  • Beschermd tegen onverwachte kosten

Onze Hyundai vestigingen

Oostendorp Hyundai Den Bosch

Hyundai Den Bosch

Afrikalaan 16
5232 BD 's-Hertogenbosch

Vandaag geopend

08:30 - 18:00

Oostendorp Hyundai Helmond

Hyundai Helmond

Varenschut 5
5705 DK Helmond

Vandaag geopend

08:30 - 18:00

Oostendorp Hyundai Nijmegen

Hyundai Nijmegen

Microweg 51
6545 CL Nijmegen

Vandaag geopend

08:30 - 18:00