Hyundai i30 Wagon - N Line

Hyundai i30 Wagon N Line - avontuurlijke sportiviteit

De i30 Wagon N Line-uitvoering oogt met zijn bredere voor- en achterzijde nog brutaler, krachtiger en dynamischer. De unieke, op het design van straaljagers geïnspireerde grille domineert de voorzijde. De openingen aan de zijkanten van de voorbumper bevatten lamellen die zorgen voor een optimale aerodynamica. De strakke achterbumper accentueert het dyanmische karakter van de i30 Wagon N Line. Onze verkopers staan paraat om alle features van deze N Line uitvoering uit te lichten en we nodigen je uit voor een proefrit om het zelf te ervaren!

Zoek Hyundai i30


Bekijk ook de andere Hyundai i30 uitvoeringen:
i30 5-deurs | i30N | i30 Fastback
i30 Wagon | i30 Fastback N Line


Hyundai i30 Wagon N Line

Uitgerust met sportieve N Line-design stoelen, een met geperforeerd lederlook bekleed stuurwiel en aluminium design pedalen kun je op avontuur met de nieuwe N Line uitvoering van de i30 Wagon. Voorzien van slimme technologie, klaar voor jouw actieve levensstijl. Alles binnen handbereik  voor de optimale rijbeleving in deze veelzijdige stationwagen. De Hyundai i30 Wagon N Line, voorzien van de Bluelink-connectiviteitsdiensten, is al beschikbaar vanaf €34.545,- of vanaf €456,- per maand met Private Lease . Benieuwd? Ons team van merkspecialisten in Den Bosch, Helmond of Nijmegen begeleidt jou graag in het aankoopproces. Alles om jou zorgeloos rijplezier te bezorgen!

Bekijk ons aanbod

Bekijk brochureDit vinden de experts

Plan je proefrit

Vraag offerte aan

Hyundai Private Lease bij Oostendorp Autogroep

Kies voor Hyundai Private Lease en geniet van alle voordelen, voor een vast bedrag per maand. Je rijdt direct een nieuwe Hyundai, zonder daarvoor een grote investering te hoeven doen. Kom langs in de showroom om de mogelijkheden te bespreken.

  • Eerlijke voorwaarden
  • 14 dagen bedenktijd
  • Beschermd tegen onverwachte kosten

Onze Hyundai vestigingen

Oostendorp Hyundai Den Bosch

Hyundai Den Bosch

Afrikalaan 16
5232 BD 's-Hertogenbosch

Vandaag geopend

08:30 - 18:00

Oostendorp Hyundai Helmond

Hyundai Helmond

Varenschut 5
5705 DK Helmond

Vandaag geopend

08:30 - 18:00

Oostendorp Hyundai Nijmegen

Hyundai Nijmegen

Microweg 51
6545 CL Nijmegen

Vandaag geopend

08:30 - 18:00