Hyundai IONIQ 5

Maak kennis met Hyundai IONIQ 5: innovatief met een futuristisch en iconisch design. Kan de toekomst voor jou niet snel genoeg komen? Neem dan contact op voor het maken van een proefrit!

Bekijk onze voorraad

Hyundai IONIQ 5, de toekomst is hier

De IONIQ 5 is dé revolutie op het gebied van elektrisch rijden. Het futuristische design, de ultrasnelle oplaadmogelijkheden en de indrukwekkende prestaties maken de IONIQ 5 de ultieme auto voor de duurzame autoliefhebber. Ben jij klaar voor de toekomst? Het innovatieve karakter uit zich met scherpe lijnen en karakteristieke pixel LED-verlichting. Voel je thuis in de Smart Living Space van de IONIQ 5, waarin ruimte, comfort en technologie samenkomen. Wij staan klaar om je verder te informeren en te enthousiasmeren over deze innovatie op het gebied van mobiliteit.

Plan je proefrit

Highlights IONIQ 5

  • Innovatief Design en Ruim Interieur
  • Snellaadtechnologie
  • Duurzaamheid en Materialen
  • Geavanceerde Technologie en Connectiviteit
  • Rijbereik en Prestaties

Hyundai IONIQ 5

De IONIQ 5 is gebouwd op het gloednieuwe Electric-Global Modular Platform (E-GMP), waardoor opladen van 10% naar 80% al in 18 minuten gaat. Hiermee wordt elektrisch rijden nog aantrekkelijker. Het strakke, onderscheidende design met duurzame elementen en eersteklas comfort creëert een aerodynamische en hightech look. Zijn geavanceerde nieuwe aandrijflijn zorgt voor een opwindende acceleratie en indrukwekkende prestaties. Enthousiast? Deze revolutionaire EV rijd je vanaf € 48.295-. Stap in de toekomst met de nieuwe IONIQ 5.

Neem contact op

Indien u het gebruik van cookies heeft geaccepteerd, dan wordt hier een video getoond. U kunt uw keuze wijzigen op de privacy pagina.Dit vinden de experts

Plan je proefrit

Vraag offerte aan

Onze Hyundai vestigingen

Oostendorp Hyundai Den Bosch

Hyundai Den Bosch

Afrikalaan 16
5232 BD 's-Hertogenbosch

Vandaag geopend

08:30 - 18:00

Oostendorp Hyundai Helmond

Hyundai Helmond

Varenschut 5
5705 DK Helmond

Vandaag geopend

08:30 - 18:00

Oostendorp Hyundai Nijmegen

Hyundai Nijmegen

Microweg 51
6545 CL Nijmegen

Vandaag geopend

08:30 - 18:00