Hyundai IONIQ 6

Maak kennis met de nieuwe Hyundai IONIQ 6

De volledig nieuwe IONIQ 6 heeft een gestroomlijnd en tijdloos ontwerp, wat ondersteund wordt door zijn coconachtige interieur. Deze elementen vormen het begin van een nieuw tijdperk in elektrische mobiliteit. Met zijn duurzame interieur zorgt Hyundai wederom voor duurzame mobiliteit. Niks missen? Schrijf je via onderstaande link in en ontvang updates én het laatste nieuws over de nieuwe IONIQ 6.

Houd mij op de hoogte

Optimale ruimte


De IONIQ 6 is gebouwd op het nieuwe en revolutionaire Electric Global Modular Platform (E-GMP) wat een lange wielbasis en een efficiënt interieurdesign met optimale beenruimte mogelijk maakt. De volledig vlakke vloer zorgt voor nog meer bewegingsvrijheid in het interieur.

Duurzaamheid

Hyundai maakt gebruik van duurzame materialen bij de IONIQ 6, waaronder gerecyclede pigmentverf van afgedankte banden. Dit groene karakter vind je ook terug in het interieur, waar volop ecologische en recyclebare materialen zijn toegepast. Waaronder PET-flessen, biologische verf op basis van plantaardige oliën en gerecyclede visnetten.

Boordevol pixels


In de IONIQ 6 vind je ruim 700 IONIQ Parametric Pixels terug. Deze vind je terug in onder andere de koplampen, achterlichten, achterbumpers, sensoren aan de voorzijde, luchtroosters en in de middenconsole. Daarnaast heeft de IONIQ 6 een remlicht in de achtervleugel wat opvallend oplicht wanneer het rempedaal wordt ingedrukt.

Dit vinden de experts

Indien u het gebruik van cookies heeft geaccepteerd, dan wordt hier een video getoond. U kunt uw keuze wijzigen op de privacy pagina.

Onze Hyundai vestigingen

Oostendorp Hyundai Den Bosch

Hyundai Den Bosch

Afrikalaan 16
5232 BD 's-Hertogenbosch

Vandaag geopend

08:30 - 18:00

Oostendorp Hyundai Helmond

Hyundai Helmond

Varenschut 5
5705 DK Helmond

Vandaag geopend

08:30 - 18:00

Oostendorp Hyundai Nijmegen

Hyundai Nijmegen

Microweg 51
6545 CL Nijmegen

Vandaag geopend

08:30 - 18:00