De nieuwe Hyundai KONA Hybrid

Hyundai KONA Hybrid, energiezuinigheid op een ongekend hoog niveau

Met de Hyundai KONA Hybrid geniet je van een bijzonder laag brandstofverbruik, slimme technologieën en uitzonderlijk rijcomfort. De KONA Hybrid wordt gekenmerkt door zijn gedurfde, atletische uitstraling. Uniek en robuust, jouw aantrekkelijke SUV. Ervaar ook de voordelen van de krachtige hybrideprestaties. Ben je geïnteresseerd in een van onze Hyundai KONA Hybrid uitvoeringen, voorzien van naadloze Bluelink-connectiviteit? Bekijk ons uitgebreide aanbod van de KONA Hybrid en maak een afspraak voor een vrijblijvende proefrit. Onze verkoopadviseurs staan voor je klaar!  

Zoek Hyundai KONA Hybrid

Hyundai KONA Hybrid

Veelzijdig, sportief en ruim. Een atletisch uiterlijk met de bijzonder stoere en robuuste kenmerken van een echte SUV. Ga je ook voor de nieuwe Hyundai KONA Hybrid? Voor het aantrekkelijke bedrag vanaf €30.695,- of €429,- per maand bij Private Lease, rijd je direct weg in de nieuwe Hyundai KONA Hybrid. Ga ook voor minimaal verbruik en maximaal rijplezier. Bij Oostendorp Auto vind je een uitgebreid aanbod van de KONA Hybrid, nieuw en occasion. Bekijk direct ons ruime aanbod. Onze professionele vakspecialisten ontvangen je graag bij onze vestigingen in Den Bosch, Helmond en Nijmegen en ondersteunen je graag in het maken van jouw keuze. Neem een kijkje in onze online showroom of neem direct contact op!

Bekijk ons aanbod


Neem contact opDit vinden de experts

Plan je proefrit

Vraag offerte aan

Hyundai Private Lease bij Oostendorp Autogroep

Kies voor Hyundai Private Lease en geniet van alle voordelen, voor een vast bedrag per maand. Je rijdt direct een nieuwe Hyundai, zonder daarvoor een grote investering te hoeven doen. Kom langs in de showroom om de mogelijkheden te bespreken.

- Eerlijke voorwaarden
- 14 dagen bedenktijd
- Beschermd tegen onverwachte kosten

Onze Hyundai vestigingen

Oostendorp Hyundai Den Bosch

Hyundai Den Bosch

Afrikalaan 16
5232 BD 's-Hertogenbosch

Vandaag geopend

08:30 - 18:00

Oostendorp Hyundai Helmond

Hyundai Helmond

Varenschut 5
5705 DK Helmond

Vandaag geopend

08:30 - 18:00

Oostendorp Hyundai Nijmegen

Hyundai Nijmegen

Microweg 51
6545 CL Nijmegen

Vandaag geopend

08:30 - 18:00