Hyundai NEXO

De innovatieve waterstofauto die een combinatie kent van vooruitstrevende technologie met een futuristische look inclusief uitstekende rijeigenschappen. Geïnteresseerd? Onze vestiging in Helmond is de NEXO specialist van Nederland. Kom langs voor meer informatie!

Bekijk onze voorraad

Hyundai NEXO, de waterstofauto van de toekomst is er nu al

Deze elektrische SUV rijdt al over de Nederlandse wegen en heeft een actieradius van 665 kilometer op een volle tank brandstof. De Hyundai NEXO is geheel emissievrij en voor de zakelijke rijder met slechts 8 procent bijtelling te rijden. Er komen bij de NEXO geen schadelijke stoffen (CO2) vrij, maar enkel... water! Onze Hyundai vestiging in Helmond is dé specialist op het gebied van de Hyundai NEXO en één van vijf gespecialiseerde NEXO dealers van Nederland. De NEXO is immers een bijzondere auto met zijn geavanceerde brandstofceltechnologie en vraagt dus om gespecialiseerde service en onderhoud. De SUV op waterstof is daarom voor deze regio uitsluitend verkrijgbaar bij Oostendorp Hyundai Helmond.

Plan uw proefrit

Hyundai NEXO

De nieuwe Hyundai NEXO is de scherpst geprijsde waterstofauto van Nederland, je rijdt hem vanaf €69.995,-. Neem contact op voor de actuele levertijd van de Hyundai NEXO en een offerte op maat. Kom naar onze showroom in Helmond of bekijk eerst de brochure van de Hyundai NEXO.


Bekijk brochure

Indien u het gebruik van cookies heeft geaccepteerd, dan wordt hier een video getoond. U kunt uw keuze wijzigen op de privacy pagina.Dit vinden de experts

Plan je proefrit

Vraag offerte aan

Hyundai Private Lease bij Oostendorp Autogroep

Kies voor Hyundai Private Lease en geniet van alle voordelen, voor een vast bedrag per maand. Je rijdt direct een nieuwe Hyundai, zonder daarvoor een grote investering te hoeven doen. Kom langs in de showroom om de mogelijkheden te bespreken.

  • Eerlijke voorwaarden
  • 14 dagen bedenktijd
  • Beschermd tegen onverwachte kosten

Op weg naar een schonere toekomst.

Onze Hyundai vestigingen

Oostendorp Hyundai Den Bosch

Hyundai Den Bosch

Afrikalaan 16
5232 BD 's-Hertogenbosch

Vandaag geopend

08:30 - 18:00

Oostendorp Hyundai Helmond

Hyundai Helmond

Varenschut 5
5705 DK Helmond

Vandaag geopend

08:30 - 18:00

Oostendorp Hyundai Nijmegen

Hyundai Nijmegen

Microweg 51
6545 CL Nijmegen

Vandaag geopend

08:30 - 18:00