Hyundai SANTA FE Plug-in Hybrid

Hyundai SANTA FE, gemaakt om de weg te beheersen

Voorzien van de allernieuwste features, klaar voor een veilige rit. Met een druk op de knop schakel je over naar de EV-modus en geniet je van de geruisloze pure elektrische rijbeleving. Ga zorgeloos onderweg. Plug in bij een oplaadpunt en win bovendien energie terug tijdens het afremmen. Ga zorgeloos elektrisch onderweg voor de meeste dagelijkse ritten met de flexibiliteit van een benzinemotor voor wanneer je langer onderweg gaat. Geïnteresseerd? Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

Hyundai SANTA FE Plug-in Hybrid

De Hyundai Santa Fe Plug-in Hybrid is bij Oostendorp Auto nieuw leverbaar vanaf €54.745,-. Maak ook kennis met deze ruime, comfortabele, veilige SUV vol gemak en plezier. Benieuwd naar de opties, afmetingen of andere specificaties van de sportieve en stijlvolle Santa Fe Hybrid van jouw keuze? Bekijk dan de brochure of neem direct contact op met een van onze verkoopadviseurs.


Bekijk brochure

Indien u het gebruik van cookies heeft geaccepteerd, dan wordt hier een video getoond. U kunt uw keuze wijzigen op de privacy pagina.Dit vinden de experts

Plan je proefrit

Vraag offerte aan

Hyundai Private Lease bij Oostendorp Autogroep

Kies voor Hyundai Private Lease en geniet van alle voordelen, voor een vast bedrag per maand. Je rijdt direct een nieuwe Hyundai, zonder daarvoor een grote investering te hoeven doen. Kom langs in de showroom om de mogelijkheden te bespreken.

  • Eerlijke voorwaarden
  • 14 dagen bedenktijd
  • Beschermd tegen onverwachte kosten

Onze Hyundai vestigingen

Oostendorp Hyundai Den Bosch

Hyundai Den Bosch

Afrikalaan 16
5232 BD 's-Hertogenbosch

Vandaag geopend

08:30 - 18:00

Oostendorp Hyundai Helmond

Hyundai Helmond

Varenschut 5
5705 DK Helmond

Vandaag geopend

08:30 - 18:00

Oostendorp Hyundai Nijmegen

Hyundai Nijmegen

Microweg 51
6545 CL Nijmegen

Vandaag geopend

08:30 - 18:00