Mazda2

Een afgewogen combinatie tussen ontwerp, techniek en rijgedrag. Benieuwd? Kom langs in een van onze vestigingen en ervaar de Mazda2 zelf!

Bekijk onze voorraad

Mazda2: geraffineerd en volledig

Compact qua formaat, sportief qua rijstijl en zuinig in verbruik. Ook een Mazda2 rijden, nieuw of gebruikt? Bij Oostendorp Auto adviseren onze merkspecialisten je graag en kijken we samen met jou naar de voor jou meest geschikte uitvoering. Je ontvangt natuurlijk een goede inruilprijs en standaard een rijk uitgeruste Mazda.

Plan een proefrit

Highlights Mazda2

  • Skyactiv Technology
  • Interieurcomfort
  • Geavanceerde veiligheidsvoorzieningen
  • Wendbaarheid en rijplezier
  • Brandstofefficiëntie
  • Infotainmentsysteem

Mazda2

De Mazda2 is standaard rijk uitgerust en al beschikbaar voor een prijs van € 19.790,- maar natuurlijk ook via een gunstig Private Lease tarief. Bekijk alles over de Mazda2 in de brochure of kom direct naar een van onze vestigingen voor een vrijblijvende proefrit.

Indien u het gebruik van cookies heeft geaccepteerd, dan wordt hier een video getoond. U kunt uw keuze wijzigen op de privacy pagina.

Mazda Private Lease bij Oostendorp

Kies voor Mazda Private Lease en geniet van alle voordelen, voor een vast bedrag per maand. Je rijdt direct een nieuwe Mazda, zonder daarvoor aan de volledige aanschafwaarde te voldoen. Kom langs in de showroom om de mogelijkheden te bespreken.

  • Eerlijke voorwaarden
  • 14 dagen bedenktijd
  • Beschermd tegen onverwachte kosten

6 Jaar Mazda fabrieksgarantie

De Mazda fabrieksgarantie is zes jaar geldig tot een maximum van 150.000 km. De garantie is gekoppeld aan de auto en is overdraagbaar aan de volgende eigenaar. In je garantieboekje vind je alle details en de voorwaarden. Voor een lithium-ion batterij geldt een fabrieksgarantie van acht jaar met een maximum van 160.000 kilometer. Voor vragen kun je altijd terecht bij een van onze Mazda adviseurs. Dit vinden de experts

Onze Mazda vestigingen

Oostendorp Mazda Den Bosch

Mazda Den Bosch

Afrikalaan 16
5232 BD 's-Hertogenbosch

Vandaag geopend

08:30 - 18:00

Oostendorp Mazda Helmond

Mazda Helmond

Varenschut 5
5705 DK Helmond

Vandaag geopend

08:30 - 18:00

Oostendorp Mazda Nijmegen

Mazda Nijmegen

Microweg 51
6545 CL Nijmegen

Vandaag geopend

08:30 - 18:00

Oostendorp Mazda Uden

Mazda Uden

Oude Udenseweg 25A
5405 PD Uden

Vandaag geopend

08:30 - 18:00