Mitsubishi Space Star Occasion

Mitsubishi Space Star

De Mitsubishi Space Star kent een frisse en krachtige uitstraling, passend bij jouw beleving van vrijheid en stijl. Bovendien is de Mitsubishi Space Star buitengewoon zuinig in verbruik. Deze ideale reisgenoot in de stad is vanaf €15.990,- al van jou. Bij Onze occasion vestigingen kies je eenvoudig uit een ruim aanbod. Je profiteert altijd van een inruilvoorstel op maat. Jouw rijplezier staat bij ons centraal.

Bekijk de voorraad

Ervaringen met de Mitsubishi Space Star

Mitsubishi Space Star

De Mitsubishi Space Star is een compacte hatchback met een flitsende look. Binnenin biedt de Space Star juist volop ruimte en comfort. Voldoende plaats voor vijf volwassenen en dankzij de verstelbare achterbank, maak je de bagageruimte passend voor al jouw vervoerswensen. Benieuwd naar de prijs van de Mitsubishi Space Star van jouw keuze? Deze auto is al beschikbaar vanaf € 14.990,- inclusief licht- & regensensor en Hill Start Assist. Alles voor een zorgeloze start en een ontspannen rit. Ontdek meer en rijd direct weg in een Mitsubishi Space Star occasion.

Bekijk ons occasion aanbod

Mitsubishi Private Lease bij Oostendorp

Met Private Lease stel je jouw auto helemaal zelf samen en rijd je voor een vast bedrag per maand. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten van jouw nieuwe Mitsubishi. Zo eenvoudig en onbezorgd is Private Lease!

- De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease
- 14 dagen bedenktijd
- Bescherming tegen te hoge financiële lasten

Occasion kopen bij Oostendorp Autogroep

Benieuwd naar alle mogelijkheden of toe aan persoonlijk advies? Kom vooral eens langs bij een van onze vestigingen waar de koffie en onze deskundige medewerkers altijd voor je klaar staan. Zij helpen je daar graag bij het vinden van de juiste auto die past bij jouw wensen en budget.