Nissan ARIYA

Nissan ARIYA

De Nissan ARIYA biedt je de ruimte om te ademen en te ontspannen in een verrassend open ontwerp. De Nissan ARIYA biedt een krachtige acceleratie, een soepele en stille rijervaring en een interieur met een luxueuze haast lounge-achtige sfeer. Een enkele horizontale lijn vervangt een wirwar aan contouren. Smalle LED-koplampen verlichten ‘s nachts jouw weg en zijn overdag onzichtbaar. De finishing touch? Een nieuwe verlichte badge.

Indien u het gebruik van cookies heeft geaccepteerd, dan wordt hier een video getoond. U kunt uw keuze wijzigen op de privacy pagina.

Nissan ARIYA

ARIYA is het begin van de nieuwe visie van Nissan. Het is de zuiverste uitdrukking van Intelligente Mobiliteit van Nissan en heeft de kracht om het vermogen binnenin te ontsluiten. Met de keuze uit een 63 kWh batterij en 87 kWh batterij en twee- of vierwielaandrijving is de keuze aan jou wat betreft het bereik. Tot 500 km met de 87kWh batterij en tot 360 km met de 63 kWh batterij.


Enkele horizontale lijnen vervangen een wirwar aan contouren. ARIYA biedt je de ruimte om te ademen en ontspannen in een verrassend open ontwerp. Je kunt bovendien de middenconsole nog iets verder naar achteren schuiven. De vlakke vloer draagt bij aan het vrije gevoel terwijl de zachte verlichting een serene sfeer creëert. Technologieën voor rijondersteuning bieden je een helpende hand wanneer je dat nodig hebt.

Onze Nissan vestigingen