Nissan Leaf

Nissan Leaf

De Nissan Leaf is de ultieme elektrische gezinsauto, herkenbaar aan zijn karakteristieke V-vormige grille en unieke zwevende dak. Van buiten minstens zo geavanceerd als de technologie die hem aandrijft. Ga voor groots. Ga het avontuur aan. Ga er helemaal in op. Ga voor zorgeloos rijplezier.

Zoek Nissan Leaf

Nissan Leaf

Sterker, zuiniger én een grotere accu. Voor rijden in de stad tot wel 270 kilometer rijbereik (Leaf) en voor de langere ritten tot wel 385 kilometer rijbereik (Leaf e+). Geniet van een dynamische rijervaring met nog meer spanning en sensatie. De Nissan Leaf rijd je al vanaf €33.290,- . Benieuwd hoe je jouw Nissan Leaf volledig naar wens kunt stylen met de aantrekkelijke accessoires? Bekijk dan de brochure van de Nissan Leaf.

Bekijk brochure

Indien u het gebruik van cookies heeft geaccepteerd, dan wordt hier een video getoond. U kunt uw keuze wijzigen op de privacy pagina.

Ervaringen met de Nissan Leaf

Plan je proefrit

Vraag offerte aan

Nissan Private Lease bij Oostendorp Auto

Met Nissan Private Lease rijd je in een nieuwe Nissan, met de zekerheid van een vast bedrag per maand. Geen onverwachte kosten en het is ook nog eens heel gemakkelijk geregeld. Kom langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

  • Eerlijke voorwaarden
  • 14 dagen bedenktijd
  • Bescherming tegen te hoge financiële lasten

Bekijk ons aanbod

Onze Nissan Leaf occasions

Op dit moment hebben wij van dit model geen voorraad. Op zoek naar deze auto? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Al onze Nissan Leaf occasions

Onze Nissan vestigingen