Nissan Micra

Nissan Micra

De Nissan Micra is een veelzijdige, stijlvolle en veilige auto om in te rijden. Gegarandeerd plezier onderweg. Dankzij de geavanceerde technologie ervaar je meer vertrouwen en meer ontspannen ritten. Benieuwd naar de Nissan Micra, nieuw of gebruikt? Bij Oostendorp Jos van Boxtel kies je eenvoudig uit onze ruime voorraad, een aanschafproces waar de Nissan adviseurs jou graag in ondersteunen. Jouw rijplezier staat bij ons centraal.

Zoek Nissan Micra

Nissan Micra

De Nissan Micra is de ultieme 5-deurs hatchback. Benieuwd naar de prijs van de Nissan Micra van uw keuze? Deze auto is al beschikbaar vanaf € 19.740,- voorzien van diverse technische mogelijkheden. Met zijn strak gevormde exterieur en hoogwaardige interieurdesign, rijd je weg in de compacte high-tech auto met een strak design. Meer weten over het verbuik van de Nissan Micra, afmetingen of andere Micra specificaties? Bekijk dan de brochure.

Bekijk brochure

Indien u het gebruik van cookies heeft geaccepteerd, dan wordt hier een video getoond. U kunt uw keuze wijzigen op de privacy pagina.

Ervaringen met de Nissan Micra

Plan je proefrit

Vraag offerte aan

Nissan Private Lease bij Oostendorp Auto

Met Nissan Private Lease rijd je in een nieuwe Nissan, met de zekerheid van een vast bedrag per maand. Geen onverwachte kosten en het is ook nog eens heel gemakkelijk geregeld. Kom langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

  • Eerlijke voorwaarden
  • 14 dagen bedenktijd
  • Bescherming tegen te hoge financiële lasten

Bekijk ons aanbod

Onze Nissan vestigingen