Nissan NV250

Nissan NV250

Compact van buiten, maar zeer ruim van binnen. Met 4,6m³ laadcapaciteit of ruimte voor drie volwassenen is de Nissan NV250 een flexibele en compacte bestelwagen. Dankzij het uitgebreide aanbod accessoires heb je de mogelijkheid tot nog meer opbergruimte, veiligheid en gemak. Een werkpaard waar je op kunt vertrouwen.

Zoek Nissan NV250

Nissan NV250

De Nissan NV250 is met meer dan 800 kilo laadvermogen en een gigantische laadruimte, toch nog compact genoeg om eenvoudig te parkeren in de stad. Of je nu kiest voor versie L1 of L2, de Nissan NV250 bestelwagens bieden allemaal voldoende ruimte, comfort en veelzijdigheid. Benieuwd naar de prijs van de Nissan NV250 van jouw keuze? Deze bestelwagen is al beschikbaar vanaf € 15.750,- excl. BTW. Meer weten over de technische gegevens, prijzen en uitvoeringen? Bekijk dan de uitgebreide prijslijst van de Nissan NV250.

Bekijk prijslijst

Ervaringen met de Nissan NV250

Plan je proefrit

Vraag offerte aan

Nissan Lease bij Oostendorp Auto

Met Nissan Lease rijd je in een nieuwe Nissan, met de zekerheid van een vast bedrag per maand. Geen onverwachte kosten en het is ook nog eens heel gemakkelijk geregeld. Kom langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk ons aanbod

Ons aanbod van de Nissan NV250

Op dit moment hebben wij van dit model geen voorraad. Op zoek naar deze auto? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Ons aanbod van de Nissan NV250

Onze Nissan vestigingen