De nieuwe Nissan Qashqai

Nissan Qashqai, kleurrijk en sportief

Geniet van bijzonder rijcomfort dankzij de mild-hybrid aandrijflijn in combinatie met de hoogwaardige afwerking. Van Nappa-lederen segmenten, tot een massagefunctie voor de bestuurdersstoel. En van geavanceerde connectiviteit op het aanpasbare display tot het onweerstaanbare interieur. Kortom, je raakt niet uitgekeken. Bovendien geheel te personaliseren naar hoe jij hem het liefste ziet schitteren. De Nissan Qashqai e-POWER, leverbaar vanaf 2022, combineert de EV-technologie met het gemak van een benzinemotor. Ga ook voor een ongekend soepele en fluisterstille rit, met het gemak van een normale tankbeurt. Geïnteresseerd? Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

De nieuwe Nissan Qashqai

De nieuwe Nissan Qashqai is bij Oostendorp Auto, vanaf maart 2021, nieuw leverbaar vanaf €33.890,-. Maak ook kennis met deze sportieve, geavanceerde Nissan Qashqai en geniet van ongekend veel rijplezier. Voldoende ruim voor jou, jouw inzittenden én bagage dankzij zijn ruime laadcapaciteit van 504 liter. Benieuwd naar de overige afmetingen of opties van de spectaculaire, sportieve en stijlvolle Qashqai van jouw keuze? Neem direct contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Bekijk brochure

Indien u het gebruik van cookies heeft geaccepteerd, dan wordt hier een video getoond. U kunt uw keuze wijzigen op de privacy pagina.

Ervaringen met de Nissan Qashqai

Plan je proefrit

Vraag offerte aan

Nissan Private Lease bij Oostendorp Auto

Met Nissan Private Lease rijd je in een nieuwe Nissan, met de zekerheid van een vast bedrag per maand. Geen onverwachte kosten en het is ook nog eens heel gemakkelijk geregeld. Kom langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

  • Eerlijke voorwaarden
  • 14 dagen bedenktijd
  • Bescherming tegen te hoge financiële lasten

Bekijk ons aanbod

Onze Nissan vestigingen