De bus voor elke klus: Toyota Proace Electric

17-10-2022
Afdeling
Zakelijk
Onderwerp
Elektrisch rijden

De bus voor elke klus: Toyota Proace Electric

Van koerierswerk tot schilderen en van personenvervoer tot installatiewerk. De Toyota Proace Electric is een bedrijfswagen met talloze inbouwmogelijkheden om jouw dagelijkse werkzaamheden naar een hoger niveau te tillen.

Hij is niet voor niets benoemd tot Bestelauto van het jaar 2022. Deze veelzijdige bedrijfswagen biedt de keuze uit drie lengtes en meerdere uitvoeringen, waaronder een versie met een dubbele cabine. Hij biedt een laadvolume tot 6.6 m3 en een laadvermogen tot 1.275 kg en een trekvermogen van 1.000 kg. Kortom: geschikt voor elke klus!


Een serieus alternatief voor Diesel

De Toyota Proace Electric is een van de weinige 100% elektrische bedrijfswagens. Met een actieradius van 230 km bij een 50 kWh accupakket en 330 km bij een 75 kWh accupakket is hij perfect voor werkvervoer.

Strengere regels milieuzones

Vanaf 2025 moet je personen- of bestelauto minimaal emissieklasse vier of vijf hebben om in de milieuzones te mogen rijden. Ook voeren minimaal 30 steden een zero emissiezone in voor bestelauto’s en vrachtwagens. Met de Proace Electric kun je probleemloos ieder stedelijk gebied betreden, nu én in de toekomst.

Belettering en accessoires

Je bedrijfswagen is niet alleen praktisch, maar dient ook als visitekaartje voor je bedrijf. Daarom helpt Oostendorp niet alleen bij de inrichting van je bedrijfswagen. Het logo of complete striping wordt van A-tot-Z door ons verzorgd. Ook de aankleding hoort hierbij, denk aan: een veilige extra onderbumper, treeplanken, imperiaal of een paar mooie wielen. Met een breed scala aan leersoorten en kleuren, bieden we de optie om je bedrijfswagen compleet te personaliseren.


Garantie

Onze producten zijn goed en behoren tot de meest betrouwbare merken ter wereld. Toyota is zelfs door de consumentenbond uitgeroepen tot meest betrouwbare merk in 2019. Wat uniek is aan Toyota: je krijgt standaard 10 jaar garantie op jouw nieuwe bedrijfsbus!


Een bedrijfswagen via Oostendorp Autolease

De bedrijfswagenspecialisten van Oostendorp zijn altijd volledig op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. “Dankzij onze passie voor bedrijfswagens en het goede contact dat we met onze klanten hebben, weten we als geen ander wat er speelt in de markt. Zo kunnen we optimaal meedenken en adviseren.”, aldus Daan Bruijsten, de specialist van Oostendorp als het gaat om bedrijfswagens. De Toyota Proace Electric, leidt tot aanzienlijke besparingen in de brandstofkosten en CO2-uitstoot. Wat voordelig is voor zowel de portemonnee, het milieu en de toekomst.


Fiscale voordelen en wetgeving

Op het gebied van fiscale voordelen, wetgeving en subsidieregelingen zijn onze experts volledig op de hoogte. Wil je het voertuig zakelijk rijden en privé? Is het verstandig om te leasen, kopen of huren? Wij nemen je mee in de best passende oplossing voor jouw bedrijf!


Training chauffeurs

Onze producten kunnen nog zo mooi en goed ontwikkeld zijn, de chauffeur maakt het verschil. Door trainingen voor chauffeurs op het gebied van anticiperend, veilig en zuinig rijden kunnen belangrijke besparingen op verbruik en indirecte kosten behaald worden.


Financiering of koop?

Welke financieringsvorm past het beste bij mijn behoefte en situatie? Ook hierin kunnen we onze klanten voorzien van de nodige adviezen en rekenvoorbeelden, waarbij we niet alleen naar de directe, maar ook de indirecte kosten kijken. Total Cost of Ownership (TCO) noemen we dat.


Heb je nog vragen over de Toyota Proace Electric of bedrijfswagens in het algemeen? Onze bedrijfswagen adviseurs staan voor je klaar.