Alle updates over de nieuwe Toyota C-HR

17-07-2023
Afdeling
Particulier
Onderwerp
Kopen

Alle updates over de nieuwe Toyota C-HR

De introductie van de volledig nieuwe Toyota C-HR is niet onopgemerkt gebleven. Na een overweldigende carrière sinds de marktintroductie in 2016 geeft de ‘Coupé-High Rider’ het stokje over aan de volgende generatie, die voortbouwt op het succes van het origineel.

De nieuwe Toyota C-HR rekent af met alle regels. Hij combineert de stijl van een coupé met een krachtige uitstraling die u onmogelijk kunt negeren. Zijn strakke lijnen en dynamische profiel komen voort uit vrij en innovatief denken. Het resultaat is een concept car die werkelijkheid is geworden.


Robin van Kaathoven, Toyota-specialist bij Oostendorp in Oss “Als verkoopadviseur word ik erg blij van de nieuwe Toyota C-HR! Vooral het comfort en de zuinigheid, in combinatie met het gewaagde, sportieve uiterlijk is de C-HR een unieke auto. Met de komst van de nieuwe 2.0 plug-in hybride biedt de C-HR ook mogelijkheden voor alle berijders die hun overproductie van zonnepanelen in willen zetten voor (bijna) gratis kilometers of voor berijders die op slechts één liter brandstof tot wel 100 kilometer willen rijden. In combinatie met de 10 jaar garantiemogelijkheden kan ik me geen betere auto voorstellen.


Prijsonthulling nieuwe C-HR!

Update, 3 oktober 2023 - Gisteren onthulde Toyota de prijs van de ñieuwe C-HR: De nieuwe Toyota C-HR (P)HEV is verkrijgbaar vanaf € 37.295,- / private lease v.a. € 499,- p/m! Er zijn verschillende uitvoeringen en aandrijflijnen van de C-HR verkrijgbaar die ook nog eens vanaf vandaag te reserveren zijn! En dat reserveren is trouwens vrijblijvend: je zit nog nergens aan vast maar bent wel één van de eerste in Nederland die erin mag rijden.

Ontdek meer van de C-HR en kijk de onthulling terug op de website van Toyota.


Toyota C-HR Touch & Feel event

Update, 19 oktober 2023 - Na de prijsonthulling van 2 oktober staat het volgende moment rond de introductie van de nieuwe Toyota C-HR al weer op het programma. Het exclusieve C-HR Touch & Feel event op 28 en 29 oktober. Dit event zal plaatsvinden in het Louwman Museum in Den Haag, waar maar liefst 5 Toyota C-HR modellen getoond worden.

Lees meer en meld je aan via deze pagina.


Dit zegt de pers over de nieuwe C-HR

Update, 5 december 2023 - De spraakmakende evolutie van een icoon is ook bij de pers niet onopgemerkt gebleven en de Toyota kan dan ook op veel lovende woorden rekenen. Deze delen we dan ook graag met jou, want deze wil je echt niet missen!

Lees hier het artikel9 December in de showroom!

Update, 5 december 2023 - Het is bijna zover want op 9 december aanstaande staat de nieuwe Toyota C-HR in onze showroom! ! Reserveer nu je alvast proefrit en geniet als één van de eersten van deze bijzondere auto met een futuristisch design, optimale connectiviteit en innovatieve features. Deze ervaring wil je echt niet missen! Zien wij je snel?

Plan alvast je proefrit bij Oostendorp:
Boek je proefrit

Andere nieuwsberichten

MAZDA CX-5: 6 jaar de populairste trekauto in Nederland! 
12-02-2024

MAZDA CX-5: 6 jaar de populairste trekauto in Nederland! 

De Mazda CX-5 is nu voor het zesde opeenvolgende jaar de meest populaire caravantrekker van Nederland. Volgens ACSI is meer dan 9% van alle caravantrekkers in Nederland een Mazda CX-5.

Lees verder
Ga je wintersporten in plaats van carnavallen? Houd hier dan rekening mee.
08-02-2024

Ga je wintersporten in plaats van carnavallen? Houd hier dan rekening mee.

Indien je met je auto naar je wintersportbestemming rijdt, dan is het verstandig je voor te bereiden. Graag willen we wat tips geven waarmee berijders veilig op pad gaan richting de hopelijk dik besneeuwde bergen. Er is bijvoorbeeld veel onwetendheid over de winterbandenplicht in Duitsland.

Lees verder
Je eerste auto kopen
02-02-2024

Je eerste auto kopen

Wij begrijpen als geen ander hoe opwindend en tegelijkertijd uitdagend het kan zijn om je eerste auto te kopen. Het is een mijlpaal die gepaard gaat met veel keuzes en overwegingen. Maar geen nood: wij helpen je.

Lees verder
Voor bestelauto’s moet je straks BPM betalen, behalve elektrische. Hoe zit dat?
01-02-2024

Voor bestelauto’s moet je straks BPM betalen, behalve elektrische. Hoe zit dat?

Niet elke ondernemer weet het wellicht, maar naast de BTW-teruggave van je aangeschafte bestelauto heb je ook een ander voordeel. Je hoeft geen BPM te betalen, op dit moment althans. Bestelauto’s zijn tot 2025 vrijgesteld van BPM

Lees verder
Dé nieuwe automodellen van 2024
26-01-2024

Dé nieuwe automodellen van 2024

Het Nederlandse wegdek verwelkomt dit jaar veel nieuwe automodellen. Sommige automerken trakteren ons op een volledig nieuw model, zoals Mazda’s CX-80, terwijl andere ons verwennen met een langverwachte make-over van een waanzinnig populair model, zoals de Toyota Land Cruiser. Daarom dit korte overzicht van dé vier nieuwe automodellen van 2024!

Lees verder
Partnership met FC Den Bosch vernieuwd
11-01-2024

Partnership met FC Den Bosch vernieuwd

Oostendorp Autogroep en FC Den Bosch hebben hun succesvolle partnership met twee jaar verlengd. En daar zijn we ontzettend trots op, niet in de laatste plaats omdat de samenwerking inmiddels op 30 jaar(!) staat en dat is natuurlijk heel bijzonder! Of zoals Tommie van Alphen, algemeen directeur van FC Den Bosch zegt: "Dit is uniek in het betaalde voetbal!".

Lees verder
10 belangrijke aandachtspunten tijdens een proefrit
23-11-2023

10 belangrijke aandachtspunten tijdens een proefrit

Een proefrit is een belangrijk onderdeel van het aankoopproces van een auto. En laten we eerlijk zijn: ook gewoon heel leuk! Het is wel belangrijk om op verschillende aspecten van de auto te letten. Wij hebben de 10 belangrijkste voor je op een rijtje gezet.

Lees verder
De Hyundai KONA Electric versus de auto van het jaar 2023
22-11-2023

De Hyundai KONA Electric versus de auto van het jaar 2023

Voor het eerst in de geschiedenis won een Jeep de titel Auto van het jaar. De volledig elektrisch aangedreven Jeep Avenger versloeg met ruim 87 punten de favoriet. Maar met de komst van een nieuwe Hyundai KONA Electric, is er een nieuwe kanshebber. Misschien zelfs de nieuwe favoriet.

Lees verder
Rijvaardigheidstips voor de veranderende weersomstandigheden
06-11-2023

Rijvaardigheidstips voor de veranderende weersomstandigheden

We genoten dit jaar van een heerlijke indian summer. Maar nu de weersomstandigheden snel veranderen met een bijna kenmerkende, Nederlandse wispelturigheid, is een korte opfriscursus ‘Rijvaardigheid tijdens slechte(re) weersomstandigheden’ op z’n plek.

Lees verder