Verwacht model: De nieuwe Toyota C-HR

17-07-2023
Afdeling
Particulier
Onderwerp
Overig

Verwacht model: De nieuwe Toyota C-HR

De introductie van de volledig nieuwe Toyota C-HR is niet onopgemerkt gebleven. Na een overweldigende carrière sinds de marktintroductie in 2016 geeft de ‘Coupé-High Rider’ het stokje over aan de volgende generatie, die voortbouwt op het succes van het origineel.

De nieuwe Toyota C-HR rekent af met alle regels. Hij combineert de stijl van een coupé met een krachtige uitstraling die u onmogelijk kunt negeren. Zijn strakke lijnen en dynamische profiel komen voort uit vrij en innovatief denken. Het resultaat is een concept car die werkelijkheid is geworden.Robin van Kaathoven, Toyota-specialist bij Oostendorp in Oss “Als verkoopadviseur word ik erg blij van de nieuwe Toyota C-HR! Vooral het comfort en de zuinigheid, in combinatie met het gewaagde, sportieve uiterlijk is de C-HR een unieke auto. Met de komst van de nieuwe 2.0 plug-in hybride biedt de C-HR ook mogelijkheden voor alle berijders die hun overproductie van zonnepanelen in willen zetten voor (bijna) gratis kilometers of voor berijders die op slechts één liter brandstof tot wel 100 kilometer willen rijden. In combinatie met de 10 jaar garantiemogelijkheden kan ik me geen betere auto voorstellen.

Op de hoogte blijven?

Begin 2024 wordt de nieuwe C-HR in Nederland verwacht. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor updates én het laatste nieuws over de nieuwe Toyota C-HR!

Houd me op de hoogte