Wat is een kleine beurt?

De kleine beurt is een onderhoudsbeurt waarmee problemen met je auto zo veel mogelijk worden voorkomen. Per auto en model kunnen er verschillende aandachtspunten zijn. Het regelmatig laten uitvoeren van een kleine beurt zorgt ervoor dat je veilig de weg op kunt en langer kunt genieten van je auto. Kleine onderhoudsbeurten zijn essentieel voor het behoud van de gezondheid van jouw auto. Ze stellen je in staat om eventuele problemen in een vroeg stadium aan te pakken, waardoor je grote problemen kunt voorkomen die later kunnen ontstaan en veel meer geld kosten dan nodig zou zijn als ze bij het eerste teken van problemen zouden worden verholpen!

Wat kost een kleine beurt?

De kosten van een kleine beurt zijn afhankelijk van je auto. Bij een elektrische auto hoeft de olie natuurlijk niet ververst te worden. Het combineren van een onderhoudsbeurt met APK is echter wel áltijd voordelig, waarbij de APK gratis uitgevoerd kan worden. Hierdoor hoef je ook minder vaak naar de garage!

Wanneer is een kleine beurt nodig?

Wanneer een kleine beurt nodig is, is afhankelijk van je auto. Nieuwere auto's geven veelal op het display aan wanneer er een onderhoudsbeurt nodig is. Mocht dit niet het geval zijn, dan is het altijd terug te vinden in het onderhoudsboekje. Hoe vaak je een kleine beurt & grote beurt nodig hebt is óók afhankelijk van je auto. Echter, raden we aan dit regelmatig te doen om de technische staat van je auto te waarborgen.

Voor de kleine beurt van jouw auto kun je terecht bij een van de Oostendorp vestigingen in Eindhoven, Den Bosch, Helmond, Middelrode, Arnhem, Nijmegen, Oss, Uden, Venray of Tilburg.